Followers

Tuesday, January 15, 2013

Pecah Rahsia!

assalamualaikum.....

Seksanya la nak baca dan nak reply comment........
line ternet hotel ni macam biskut chipsmore, kejap ada, kejap xder...
nak blogwalking pun jadi sangkut2.

malam ni tetiba jer rasa nak perkenalkan diri yg tak berapa nak glamer ni hihi. bukan apa rasa ralat plak bila nak reply comment tu. tak tau nak bahasakan adik ke kakak ke sebab xramai yg tahu umur cikgu kan.

malam ni cikgu nak dedah rahsia besar yg artis2 kalau boleh xnak sape tahu ttg benda ni. haaaaa rahsia apakah itu? jeng jeng jeng rahsia umur cikgu yg dah x brapa nak muda ni la...
biar ler tak der sape nak tahu san berminat nak amik tahu pun...nak cakap jugak hihi

psssssttttttt......psssstttttt cikgu dilahirkan pada thun 1979 (ikut kalendar cina, tahun kambing mengembek)


ada sesapa yg sama muda dgn cikghu tak??
kalau ada sila angkat jari tinggi-tinggi yer hihihi....  
cikgu tak kisah kawan2 nak panggil apa pun.... anis ke, kak anis ke, cikgu ke......si manis ke hihihi
 yg penting biarlah panggilan yg baik-baik ^_^

satu lagi nak maklumkan cikgu adalah guru pendidikan khas. cikgu ajar anak2 istimewa yg geng2 cikgu gelarkan ahli syurga...^_^. nanti bila cikgu dah start keja balik, bersedialah dgn kisah2 lucu dan sedih ttg anak2 kesayangan cikgu tu yer..... Sebelum2 ni pun dah ada entry tentang anak2 istimewa cikgu. Kalau sudi jemputlah baca, lucu2 tau gelagat anak2 istimewa cikgu ni , antaranya......


ok itu jer nak bgtau ttg rahsia yg x berapa nak rahsia kikiki

11 comments:

nurbijen said...

hehehe, tak sangka pula kita sebaya...
kat sini pun saya la yang paling tua, sbb tu dah terbiasa dgn panggilan akak hingga terbawa-bawa dalam komen dalam blog.... ekekkeke

umialya said...

memang betulpun panggilan kita selama ini..

CeqGu said...

K.tini: alhamdulillah dah betul rupanya hihi

CeqGu said...

Nurbijen: hihi betul sgkaan anis, sbb tu xbrani nak pggil kak.puas tnung dah gambar nur tu,,...x nampak mcm kakak anis. Nampak sebaya atau lbih muda hihi

aTieYusof Family said...

ohhh....cikgu Pendididkan Khas.. kawan sy pun ada sorang cikgu pddkn khas jg.. sy lahir thn 1980..lebih kurang je kita..:)

CeqGu said...

atie: hehehe memang betul tu lebih kurang, lebih umur pada kak anis kurang umur pada atie hehe

Iena Norie said...

wah.... kita sebaya laaaa... saya pun tahun 79.. ^_^

IntaNBerliaN said...

ooo sy lg muda dr akak la yer... hihiii

tp xdalah muda sgt, thn ni dh msk 3 series.. hihii

CeqGu said...

iena: sama MUDA la kita hehehe

ina : ha la, that's y ler i ber akak akak dengan u hehehe

Oyis said...

sy muda hehe *kembang idung*

CeqGu said...

oyis : yer ker MUDA? sebaya la kita kalau macam tu ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...