Followers

Thursday, January 10, 2013

Tangkap Kuman

assalamualaikum.....


adeehhh la.........ntah apa yg tak kena tetiba web browser cikgu kat laptop buruk tu stop responding. ker laptop yg penuh berjasa tu yg tak sihat. sekarang ni tgh cuba tangkap kuman. mana la tau kot kot kuman tu yg buat laptop tu sakit. dah la tua, kena penyakit pulak.....kesiannnnnn.
mujur ler ada gadget baru ni.......tp lenguh pulak jari2 yg kurus kedin nak picit2. harap2 cepat sembuhlah duhai laptoku. dapat tgkap kuman tu nanti, taula kita kerjakan dia yer .....buat sup ke, panggang dalam oven ker.........biar padan muka kuman2 tu hohoho.

8 comments:

umialya said...

virus kot, kena format gamaknya..

zue_ra said...

Kesiannye la....hehe

Jemarisuri said...

la ingat kuman apa tadi..hihi

CeqGu said...

K.tini: tu ler ....hrp2 dpt ler tgkap virus2 cinta tu dgn antivirus huhu

Zuera: huhuhu syedihhh ni

Jemarisuri: virus = kuman hihi

nurbijen said...

alasan baik utk dapatkan laptop baru, hihihi
Mana tahu boleh rembat Macbook satu, confirm sgt kebal dari sebarang kuman :)

Mimie said...

cube format balik...takut virus...dulu lappy sy cmtuh la....

sblm format balik simpan sume dokumen penting dlm local disk D

CeqGu said...

Mimie: huhu segan nak hantar pi format.laptop dah buruk sgt. Keyboard dah tertanggal2 huhu.

Nurbijen: jeng jeng jeng.....tp baru terbeli note.....malangnya xpandai nak gunala pulak huhu

Nora Karim said...

kena format la tu gaknya... moga cepat sembuh la lappy cikgu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...