Followers

Tuesday, January 15, 2013

Cantiknya Siti Nurhaliza Bertudung

Assalamualaikum.....

Opsss ni bukan entry gossip2 artis...
Cikgu just suka tengok kawan cikgu ni dah pakai tudung tak der jambul.
Manis jer kawan cikgu ni kan.
Nampak lagi muda dari sebelum ni, aduhh tak puas mata memandang aihhhh
ish tak leh jadi ni kawan cikgu ni nampak lagi muda, tercabar nihhh hehehe

Semoga tok ti tok sah dedah dedah lagi lah apa yg tak patut didedah tu....
Seandainya ini benar2 hijrah tok ti, cikgu doakan tok ti dimurahkan rezki cahaya mata yg soleh dan solehah :)

Hurmmm sape ingat entry cikgu tajuk Teringin Nak Jadi Super Model .......
Cikgu teringin nak jadi cantik macam ni lah hehehe
Cer bayangkan rupa suami2 kita bila penat2 balik kerja tengok bini dia cantik macam ni....
Aduhhhh mesti tak habis nasi dalam pinggan kan, sebab mata asyik tengok bini lawa kih kih kih....
jom jom kita pakat melaram kat rumah cantik2 macam ni....
Pastu bila nak tido jenuh duk tenyeh muka nak cuci make up tebal sangat hahahaha





7 comments:

umialya said...

siti mmg cantik

CeqGu said...

k.tini: kannn....beruntung dia

QasehnyaRania said...

sememangnya cantik kan..penampilan pertama di khalayak sewaktu pergi wedding apek kan ;D
semog a berkekalan ;D


suami akak tak makan udang..
alergic kot..

CeqGu said...

ciksu: haah dia ada resdung...huhuhu

aTieYusof Family said...

sama-sama kita doakan agar Siti akan kekal mcm ni.. jgn lagi keluar jambul2 kt rambut tu..hehe:)

yan's cottage said...

lagi bertambah manis....tokti bila bertudung camni kan...?

Oyis said...

jauh lg cantik mcm ni drpd bertopi/ tudung tp x bertutup penuh dulu. tudung dulu wat nmpk lg tua drpd usia sbnar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...