Followers

Thursday, January 24, 2013

Biar Tak Nampak Rupa Tapi Ingat Sampai Mati

Assalamualaikum 

Haihhhh menjelma lagi cikgu anis ni.....
semalam kemain buat entry nak balik mesia hihihi....
tak reti2 nak balik ke cikgu oiiii
Sabarrrrriahhhhhh ye kawan-kawan jangan la muntah tengok entry cikgu bersiaran lagi
ewahhhh ayat TV3 la pulak..

flight cikgu petang karang
so masih ada waktu nak tinggal ucapan sepatah dua kata
hehehe.....

sebenarnyakan cikgu rasa happy sangat baca komen Kasih Salina ni...... terima kasih yer atas pujian mu itu. Cikgu memang peramah + ceria + mesra alam + pemalu (hak hak hak sendiri tulis sendiri nak gelak, pemalu la sangattt).......... tapi bila sedih tu mengalahkan budak kecik gayanya. Asyik nak berkepit jer dengan semua orang huk huk......

cikgu harap semua yg sudi singgah sini seronokla kawan dengan cikgu yer....
cikgu pun seronok sangat dapat kawan2 yg sporting macam korang ni....
walau pun tak kenal bulat ke sepet mata masing2, tapi tulisan korang semua tetap melekat di hati cikgu...
bak kata pepatah...
biar jauh di mata, tapi dekat di hati hehehe
biar tak nampak rupa , tapi ingat sampai mati cewahhhh ni pepatah baru yer hihihi


17 comments:

umi alya said...

aiyooooooooooo adik ahkak sorang ni dah mula pahsan lebiy2..

OneSimpleMother said...

iyye.... cikgu anis ni memey peramah orangnya. jiran kesayangan ni.. hehehe..

CeqGu said...

ahkakkkkkk tak baekk tauuu hahaha...kasi can la sikit nak ferasan sekali dua kala hahaha

CeqGu said...

errkk tetiba rasa cam nak delete jer entry ni..........malu la pulak kak tini kata camtu.... kan dah kata cikgu anis ni pemalu ahakkss

Ila Razali said...

selamat balik kampong :) kalau mak ada, leh dating kan.... tpi mak pun balik kampong jugak :)

Selamat kemas umah firas :)

intanfirdaus247 said...

adeh tadi dah taip dan sent pastu tataulah tenet ni..kalau tersent banyak kali sowi eh..

Salam Kak Anis..ekekke kakak tu..adik intan dah emel ye...sila cek..koh koh

Saya Disini said...

:)

Chekgu Azrine said...

Kena jgk peramah nak jd blogger ni..hehehe

umi alya said...

alaaaaaaaaaaaa sensitip le pulak adik ahkak ni, jgn le gitu..

Cikgu Anis marah ke?? amponnnnnnnn, akak gurau jerrrrrrrrrrr...

umi alya said...

awal2 pagi lg akak dah email, tak dpt lg ke?

Mimi Azirah said...

jauh di mata dekat di hati

CeqGu said...

kak tini: ala akak ni tak der lah...mana ada marah...(sambil kacip gigi) hahaha....acah jer la kak.ok dah dapat....muahh

CeqGu said...

cik mas: hehehe u pun jiran peberet ai....i sayang u sangat2 muahhhh....ilarazali u pun sama tauu.hehe

IntaNBerliaN said...

eh, akak nak balik mlys ek... emmm family akak kat negeri mana yer ?

KY said...

cikgukan? mestilah ramah kan? cikgu yg baik heee

KY pun suka datang sini kalau ada masa kesempatan on9

CeqGu said...

Ina: family akak kat kelate,kedah pun ada gak sbb mak org kedah

Ky:hihi semestinya...cikgu pun suka terjah blog ky

hainom OKje said...

nak balik malaysia rupanya.... cuti panjang ke ceqgu... kat malaysia ni rasanya idak... mungkin kat brunei kot!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...