Followers

Wednesday, January 30, 2013

Sedap Sungguh Triple Chocolate Muffin Ni...

Assalamualaikum.....





sape pernah makan Triple Chocolate Muffin macam kat atas ni ???
Seriussss cakap memang sangat SEDAP rasanya. Sesuai sangat2 dengan namanya Triple Chocolate Muffin.
Sekali makan, rasa nak beli lagi. Kat bahagian atas muffin ni ada taburan bar2 coklat gitu.
Bila makan memang terasa ala2 triple chocolate kak-kak Jemah oiii..... mmmmmmmmmmm lazat sungguh !!
Kalau nak tau kat mana cikgu beli sila tengok gambar ni.....

+


+


+



Hehehe....... Cikgu beli dalam flight Air Asia daaaa....
Kedai kat atas udara la pulakkkk. Tak tau lah kat daratan nak cari kat mana muffin sedap ni.
Kalau sape2 jumpa jgn lupa bagi tau cikgu yer.

Lupa nak bagitau, harganya ialah RM7. Dah namanya pun triple kan, harga apa2 barang kat atas udara pun cenggitu la jugak hohohoho. Sekali sekala Kak Jemah teringin nak makan boleh ler. 


19 comments:

adianiez AIDA said...

sedap!!!
aida just pernah makan triple coklat aiskrem walls!!!

CeqGu said...

memang sedap betul :)

umi alya said...

rasa2nya muffin coklat yg akak buatpn sedap jugak, itu anak yg cakap.. hihihihihi (tetap xmo ngaku kalah..)

ummiross said...

Dah lama tak berulang alik dengan AA ni, masa duk sarawak dulu, nilah pengangkutan utama nak balik kampung, hehe..kelas gitu, sebenarnya tunggu offer. Nampak sedap bebeno muffin tu,makanan AA sedap2 juga kan.

ayut said...

berganda ha harga atas udara jd yer..hihihi

KY said...

belum makan lagi, flight pun belum pernah naik haaa

ieda immi said...

hurmm pengemar choc lah nie yee
akak x minat sgt choc .. ;)

aTieYusof Family said...

SEdap muffin tu.. suka! tapi mahal sgt kan makanan2 di Air Asia ni.. klu beli dua tiga biji Ok lg.. kalau anak 5, 6 org fikir jg nak beli..haha:)

RedRose said...

apa2 choc pun kalau pada kita mmg sedap sgt.
single ke dabel ke...tetap sedap. hehehe

CeqGu said...

kak tini : cer pos ke brunei biar juri segak bergaya dan juri tak berganjak test tengok hehehe

atie: akak beli satu kongsi tiga orang hak hak hak....

kak ieda: idak ler peminat coklat, tapi kalau rasanya sedap, suker ler hehe

KY: pas pas ni ada la tu peluang KY. mai ler brunei gerenti dapat naik kapal terbang hehe

ayut: biasala sewa kedai kat udara kan mahal hehehe

ummiross : haah, paling laku nasi lemak pak ali la hahaha

Kasih Salina said...

sedapnya nampak muffin tu..nak cikit..

Kesuma Angsana said...

KA suka tgk tp x berapa suka mkn yg manis2 ni

Aisy Nasiha said...

wah sedap ea..lain kali kalau travel saya pun nak cuba lah ...benda yang manis macam ni saya pun suka...

intanfirdaus247 said...

nmpak kegebuan dia..sedapnya lah adik anis..ekeke.adik ler sangat..koh koh

hainom OKje said...

Nampaknya tak dapatlah nak beli... atas udara lagi...hehe...

Fiza Rahman said...

Nampak sedap. Berbaloi dgn harga.

CeqGu said...

hehe memang sedap la dimulut cikgu....nak kata peminat coklat, idak la sangat....

okje: nak kait dengan galah pun tak sampai hahaha

CeqGu said...

intan:adekkk manissss hihi

Mimi Azirah said...

nak jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...