Followers

Thursday, January 10, 2013

Roti Beruang Panda


assalamualaikum dan selamat pagiiiii.......

cikgu xtau nak masak apa utk breakfast pagi ni. cam malas pulak nak ke dapur. sejukkkkkkk. Semalam hujan gamaknya, nampak rumput dan jalan basah semacam jek. Erkkk nampak sangat tido sampai fengsan hihihi. Ni gara2 lappy kesayangan tak sihat la. Godek sana, godek sini. Bagi makan ubat macam2 pun x jalan. Rasanya betul la kena format. Nak format sendiri, xbrapa nak rajin dan xberapa nak mahir walau pun 15 thn yg lalu menuntut ilmu komputer ni......huhuhu

terjumpa gambar ni kat pesbuk.........mesti firas suka kalau mama dia pandai buat roti cenggini kan hehehehe.........teringin pulak rasa nak cuba buat, tp takut nanti jadi roti rupa gorila jerk.....erkkk takut pulak karang nak makan hehehe


11 comments:

amirini said...

Waah... Kreatif ini... Harraz pun suka panda

umialya said...

buat byk2, pastu pos sikit ke sini, byk pahala yg dpt tu..

Aisy Nasiha said...

Unik nampaknya...best kot, tryla awk buat..

Saya Disini said...

alolo comeinye roti.syg nk mkn

Mama Zharfan said...

tq sbb selalu singgah and komen2 kat my blog :) :) i really appreciate that :)

Kesuma Angsana said...

cam best je ni... unique

Fiza Rahman said...

Cutenya...kreatif plak tu. Saya yg tgk pon teruja apatah lagi bebudak ☺☺

CeqGu said...

Amirini: kena suruh mama harraz buat ni hihi

K.tini: hihihi xpandai ler nak buat

QasehnyaRania said...

menarik, tertarik ;d

Ummu Muhammad said...

tergode betuilah!

Oyis said...

lawanya roti. nnt syg nak mkn panda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...