Followers

Friday, January 11, 2013

Teringin Nak Ke Sini...


Assalamualaikum


Agak2 kat mana tempat ni?
Tinggi-tinggi betul bangunannya. Teringat pulak kat cerita Jack n The Bean Stalk hehe..
Inilah Dubai. Tapi cikgu tak tau la gambar ni memang real ke tak.
Jumpa kat FB tadi.

Teringin nak pi sana, tapi ada terbaca katanya kat sana serba serbi mahal.
Hurmmmm ada sape2 pernah pi sana?
Best tak?
Err....tak der ke sapa2 yang nak buat GA hadiahnya tiket pergi balik ke Dubai.....
Kalau ada, cikgu orang pertama akan join hehehehe

Oklah selamat malam.................
 cikgu nak mimpi pi Dubai kejap, kalau ada nak kirim apa2 sila sms yer hik hik hik....
byeeeee

16 comments:

QasehnyaRania said...

ntah bile la nak sampai kan :D

selamat malam''''



ya..sunguh ni..kalau nak cepat sebelum ciksu tutup tawarann..hihi
apa salahnya sama2 rasa sorang sikit :D

nurbijen said...

nak pergi jugak.... dah berkira-kira nak transit kat dubai bila balik M'sia.... tapi lambat lagi tu, simpan angan2 jer dulu :)

zue_ra said...

Nk ikot....hihi

me shuhada said...

Huhuhu teringin gak nak g tempat cantik macam ni kan.

umialya said...

dipenuhi kabus, cantik sgt2..

❤Kamsiah❤ said...

samada gambar tu ori atau diedit...tmmg best kalau dapat tinggal disana..
mengapai awan setiap hari...

bulannnn madu diawan biruuuuu...tiada yang mengangguuuu..:)

CeqGu said...

ciksu: nakkkkkkkkkkkkkkk....hehehe

kak tini: kan kan kan

kak kamsiah: kawan yg pernah tinggal sana kata best, tapi living costnya sangat la tinggi ....setinggi bangunan2nya jugak huhuhu

shuhada: op kos la kan.....hurmm kena menabung dulu nampak gayanya ni hehe

Ummi Iman said...

Gambar tu mcm tak betul je.. Saya pernah pergi.. Dari segi brg2 biasa je tak mahal. Malah brg elektrik, kereta, pakaian murah berbanding Malaysia. Yg mahal bab makan je ;) tapi takpe boleh kongsi 2 org. Semoga tercapai impian..

ieda said...

huhuh cantik ...
suatu lagi kenikmatan allah dik !
kagum kan ..
macam real pic nie ..

kalau dubai macam x caya aje ..

CeqGu said...

K.ieda:ntah real ke tak pic ni huhu

CeqGu said...

Ui: hihihi gambar edit la kot ni.....tpk gak camner depa amik gambar ni....kecuali kot cermin tgkap kapal terbang hihi

CeqGu said...

Kak kamsiah: amboiiii nyanyi ker tu kikiki

Si Matatajam said...

Wah Dubai ke tu...nampak macam crita Fairytale ja kan

CeqGu said...

M: gambar edit je kot hihi

maria firdz said...

cantiknya... teringin gak.. hee...

salam jejak>baca>follow:
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

CeqGu said...

thanks puan maria (err tak tau adik ke kakak ke sebaya ke hehe) singgah blog tak seberapa ni....dah jejak dan follow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...