Followers

Thursday, January 3, 2013

Peti Sejuk Idaman Hati

Assalamualaikum...
Cikgu dah lupa baca kat blog sapa katanya berimaginasi tu bagus untuk otak. So pagi ni cikgu pun berimaginasi lah tentang dapur impian cikgu hehehehe. Dalam duk imagine susun atur kitchen cabinet tu, terimagine la pulak tentang peti sejuk. Hati ni berkonan benar kat peti yang macam ni ......


atau yang macam ni......




dan ini........

 

tapi bila tengok peti sejuk kat rumah MIL cikgu yang macam kat bawah ni pun macam berkenan jugak. Sebabnya nampak luas jer ruang kat dalam peti tu. Tak tau la kot2 sama je luasnya dengan peti-peti yg kat atas tu. Atau yg kat atas tu lagi luas........ada sape2 bleh bagi komen tak?



yang kat bawah ni plak macam kat rumah umi cikgu, peti tiga pintu.....




peti yang mana agaknya yg paling banyak dan senang nak simpan makanan? Cer tolong suggest kat cikgu.........satu lagi, brand apa yang paling elok dan rega tak cekik darah ? hehehe.........Bior ler tak tau bila nak buat kitchen cabinet nya, yang penting verangan-verangan dulu. Bila big bos tanya, senang sikit nak bagi jawapan, yer tak hehehe........






3 comments:

umialya said...

jika akak, suka jenama panasonic @ singer..

CeqGu said...

sama macam parents anis, diaorang pun suka panasonic....errr singer wujud lagi eh sekarang?

Ummu Muhammad said...

suami pun ckp panasonic baik tapi rege di pun termahallah..

p/s\; i punminat peti masterchef tu silap2 kalau marah boleh sumbat suami n anak2 heheh jgn buat ye nis ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...