Followers

Saturday, January 5, 2013

Resepi Simple dan Mudah untuk Si Kecil Cikgu

Assalamualaikum....

Sampai sakit-sakit kepala ni duk pk makanan apa la yg firas suka. Try masak macam-macam tapi jarang benar la yg firas akan makan banyak. Tapi ada satu makanan ni sangat-sangat la Firas suka!

Dah la MURAH!


Sangat SENANG nak buat !


Bahan nak buat pun CIPUT jer!


Inilah dia peberet Firas yang cikgu tak berapa gemar nak bagi. 


Nanges guling2tau  kalau tak dapat........






jeng jeng jengggg........AISSSSSSSSSSSSS.......... hohoho......................
ada ker yang nak resepi ?hehehehe



cer tengok tu, kemain ayah dia order sate lah, keropok lekor la, sekali dia pilih nak mamam ais dalam gelas ayah dia.................
sampai meleleh air liur menikmati kelazatan ais tu,............haduiiii firas....firas


7 comments:

umialya said...

untung2..

IntaNBerliaN said...

ooo peminat ais yer... :-)

IntaNBerliaN said...

ooo peminat ais yer... :-)

Si Matatajam said...

Khalish suka main2 ja..,

Kesuma Angsana said...

he he he anak bongsu KA nyer feveret juga ni

Mimie said...

tak tercekik ke mkn ais?

CeqGu said...

mimie :mujur ler tak pernah tercekik....

ina,KA & M : peminat no 1...

mimie :setakat ni tak pernah lagi,...mintak jauh ler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...