Followers

Tuesday, January 29, 2013

Kesian Dia....

Assalamualaikum....

Kat Brunei tengah hujan lebat ni.....
Anakanda dah lena dibuai mimpi......
Omak nya pulak tak mengantuk lagi sebab siang tadi dah tido...
3 jam si omak dan si anak bujang bantai  tido tadi...ish ish ishhh 
mengalahkan orang melancong ke Europe kekdahnya...
Ala2 jet lag gitu... hihihi

Kesian kat ayah firas la...
Penat drive menempuh jam dari kg pun belum hilang,
terpaksa bangun awal pagi sebab nak balik brunei.
Sampai brunei nak kena pi keja pulak.....
Balik keja terpaksa keluar lagi nak pi sambut VVIP dari malaysia kat airport..
Hurmmm ........ kesiannnnnnnnnnnn

xpa, sat gi u balik ai urut cakar harimau naaa...... jgn tukang urut tido dulu sudah la hak hak hak....

Psssttttttt !!!

Jom pakat tolong VOTE slogan Mama Zharfan ni kat SINI...... best tau slogan dia...... silap aribulan sape yg bertuah dapat hadiah lagi dari Mama Zharfan hihi.....sekali sekala tolong kawan apa salahnya kan.... ^_^

12 comments:

Aisy Nasiha said...

Aa kesian kesian kesian..tiru ayat ipin lak..
Sekali sekala balik kg penat ye, mmg hal nk dibuat..apa pun semoga semuanya ok esok

umi alya said...

terrornya, akak dah masuk tahun ke 18 masih tak reti2 nak bercakar rimau..

CeqGu said...

aisy:peminat setia upin ipin rupanya ye hehe

kak tini: pssstttt nama jer urut cakar harimau, tp urut biasa2 jer hahaha

MaMa Rey said...

kat sabah pula cuaca cerah..

amboii lamanya tidur hehehe..

IntaNBerliaN said...

akak dh balik brunei... :)

nea lopah said...

salam singgah....penat bebenor kekdohnye. hehehe

CeqGu said...

mamarey: jet lag la kunun2 nye hahaha

Kesuma Angsana said...

kalau free2 nnti KA terjah ye

wan nurul hezrina abd halim said...

dulu nurul dapat tawaran g brunei buat akaun 1 syarikat kat sana tapi arwah abah tak kasi pergi..la nie kege gomen tak kemana pun hehe..banyak ker kak yang besh kat sana?

Fiza Rahman said...

Kesian ayah Firas. Dah buat urut cakar harimau ker cikgu?...hehehe...

hainom OKje said...

dah sampai Brunei balik yeh.... apa kabo rumah Shah Alam ?hehe

Mimi Azirah said...

nti sy tlg vote ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...