Followers

Saturday, January 19, 2013

Kat Malaysia Ada Tak Sign Board Ni ?

Assalamualaikum....

Tadi tengah godek2 gambar dalam simpanan, baru teringat nak tempek satu gambar ni.....


AWAS ! Kenderaaan Berpusing Di Hadapan.....!

hehehe pernah jumpa tak sign board yg tulis cenggini kat malaysia?
seingat cikgu macam tak pernah jumpa ...
tu yang gigih amik gambar 5,6 kali semata2 nak dapat imej gambar yg betul2 elok....
maklum ler cikgu pakai kamera henpon jer, pastu amik dalam kete yg tengah bergerak.
memang sangat la susah nak dapat yg elok macam ni
tak tau berapa kali en suami cuba slowkan kete bila nampak sign board ni...
tp cikgu asyik fail nak snap gambar ni..
ayah firas ni memang sangat sporting orangnya.....alhamdulillahhhhh

Agak2 apa la yang dimaksudkan dengan kenderaan berpusing di hadapan tu............. ada sape2 berani teka tak ? hehehe

5 comments:

nurulakmal said...

u-turn kot..huu

nurbijen said...

kereta buat u-turn ke?

umi alya said...

kenderaan boleh 'u turn' kt depan tu kan?

CeqGu said...

hehehe semua jawapan di atas tepat sekali

hainom OKje said...

Ha'alah...tak pernah jumpa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...