Followers

Thursday, January 3, 2013

Menu Lunch Yang Simple dan Sedap

Assalamualaikum.....

Hari ni nampaknya entry masakan ajer yg cikgu post hehehe. Kebetulan tengahari ni cikgu 1st time try masak Spagetti Aglio Olio. Alahai berbelit-belit nak nyebutnya. Tapi rasanya hurmmmmm sangat la sodap! Dah la senang sangat nak masak. Kejap plak tu. Memang i sukeeeeeeeeee ler. Cikgu tak tau la kat tekak orang lain cam ne plakkan.

Tadi kononnya masak untuk firas. Firas ni susah sangat nak makan nasi. Sambil suap mulut Firas, suap jugak kat mulut sendiri hohoho. Sedar2 sesuap untuk Firas, 3 suap dah selamat kat mulut mama hahahaha. Lambat sikit jer bujang nganga mulut. Mama yg lebih2 tanya, nak lagi ke tak ni? hehehe. Nyesal betul masak sikit jer tadi. Jom jom jamu mata.....



Aihhh siap tumbuh pokok kat celah2 sutun. Resepi nanti cikgu tempek len kali.



4 comments:

Mimie said...

tetibe lapar tgk pic nih

umialya said...

rajinnya masak

CeqGu said...

mimie : perut mintak diisi la tu hehe

kak tini: untuk anak bujang yg cerewet makan kak tini. mama terpaksa merajinkan diri huhu

Iena Norie said...

nampak sedap... tak pernah makan.. nak try laaa buat... sila laaa tepek resepi yerr... hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...