Followers

Thursday, January 3, 2013

Menu Breakfast Kami Hari Ni


Assalamualaikum....



Breakfast apa pagi ni? Cikgu just bakar jagung n makan roti sapu jem jer. Jagung bakar yg dah masak tu cikgu sapukan mentega dan susu pekat manis..........................sedappppp!

Masa cikgu kecik-kecik dulu, cikgu pernah beli satu jagung bakar yg disapu mentega dan susu pekat manis ni. Ya allah memang sedap. Habis sebatang jagung, cikgu pi beli lagi. Rasa-rasanya adalah sampai tiga batang cikgu makan. Tu belum termasuk yg cikgu pauu adik2 punya hahaha. Balik rumah je terus masuk jamban. Apa lagi buat pelaburan besar-besaran lah hohoho......tu lah akibatnya makan tak ikut sunnah nabi. Perut dah penuh pun duk sumbat lagi. Ikutkan sangat nafsu mulut dan perut huhuhu........







5 comments:

OneSimpleMother said...

akak pun peminat jagung. lepas ni boleh try resepi ni.. :)

CeqGu said...

kita ni banyak persamaan betul la kak. patut la rasa serasi jer dengan akak hehehe....nanti nak buat satu entry special la utk cik mas hehehe

ieda said...

wah sedap nie ...
mentega dan susu menyaluti jagung ! ..
yumx2 dikkk
sedapp nyeeeeeeeeeeee ;)

Nora Karim said...

amboi... nampak sedap betul jagung bakar tu... yum yum.. terliur...

CeqGu said...

kak ieda n nora karim: nanti try leryer. mana tau kot2 tersangkut terus kat hati hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...