Followers

Friday, January 18, 2013

Char Kue Teow Bogel

Jeng jeng jeng inilah dia char kuey teow paling seksi abad ini.
No kucai, no taugeh....
Udang pun tak pakai baju keh keh keh....
Maka asbab itulah char kuey teow bogel diberi nama hahaha
Bogel2 pun sedap wehhh....
Mr boss siap request buat lagi kikiki
*sajer nak amik ati bini ler tu kikiki

13 comments:

ieda said...

perghhh terbaik nie dik !

bak mai sepiring ! ... jeeeeeeeeeee

umi alya said...

Nampakpun tau dah sedap...

akakpn ada stok kuey tiew kt kat dapur, nnt wat sup jelah, kasi taruk fishball seketul2..

Ummu Muhammad said...

seksinyeeee..tergode i..sedapnye nampak nisss..

p/s: mane cucuq dgn kopi panas hehe! tetibe je

Ummu Muhammad said...

seksinyeeee..tergode i..sedapnye nampak nisss..

p/s: mane cucuq dgn kopi panas hehe! tetibe je

LYAfrina said...

awww...
sedapnyer... dah lama x mkn char kuew teow.. biasa beli je.. sbb mmg x pndai buat.. dia kna masak laju kan.. tgk time beli tu..api punya la besar.. tp kna laju2.. bru x hgus.

zahirian said...

aaa..CKT..nak jugak..tak kire..nak kena mintak incik zahir sy buatkan jugak....

nurbijen said...

nampak sedap... share resepi kue tiew bogel ni, boleh?

nurbijen said...

nampak sedap... share resepi kue tiew bogel ni, boleh?

Ila Razali said...

lau anak ila mmg suka yg bogel2 gini..... yg byk aksesori, mmg akan beratur jek tepi pinggan.

rajin benar masak !!

Kesuma Angsana said...

janji sedap pada tekak kita kan hehehe

~Emaa Hasnah (^_^)~ said...

salam singgah..=)

~Emaa Hasnah (^_^)~ said...

salam singgah..=)

CeqGu said...

emaa: terima kasih singgah sini:)

KA: betul tu KA

ila: kalau tak masak,mau makan apakah perut mama n firas huhu. ayah firas tak pe,kedai makan keliling ofis hehehe

nur & zahirian :insyaallah...esok anis tempek

LYafrina : mmg itu ler tips nak goreng char kuey teow

um:hehehe....udang tu malu berbogel sampai tanggal kepala dia...errr um buat cucur ker...nakkkkk!

k.ieda: mai mai sila bawak pinggan sekali hihi

k.tini: wahhh nanti buh nama kuey teow sup bola2 cinta hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...