Followers

Saturday, January 12, 2013

Running Man Oh Running Man

Pagi2 firas dah layan Running Man. Terikut2 mama dia la ni. Tengok mama dia gelak, dia pun gelak sama. Last2 dia pun suka gak tgk. Cikgu kalau tgk citer tu mmg sakit perutlah tahan gelak. Betulla cerita yg dibuat spontan tanpa skrip ni memang lagi kelakar dari yg ada skrip. Bila tengok running man kejap tadi terus hilang rasa sakit ati dgn laptop tua yg tgh tak sihat tu......jemmm memanjang. Ntah bila nak bawak pi jumpa doktor.....sah sah masuk icu laptop tu huhuhu.
Pssssttttt koraang tak keluar berjimba2 ker? Cikgu nak kuar berjimba2 kat pasar Jerudong n Hua Ho arini......nak tau Hua Ho tu tempat apa, tungguu ai hapdet blog naaaa.......

P/s: tgh syiok2 tekan keyboard note, tetiba bunyi satu ledakan gas yg maha seni kat belakang kerusi cikgu duduk ni....tengok2 firas tgh berdiri dgn muka tak bersalah sambil berkata...."eyakkk......eyakkk"..............huwaaaaaaa.....oklah nak pi cuci najis mutawassitoh dulu. Byeeeee

8 comments:

ieda said...

hurmm ramai cakap sedap .. akak x pernah tgk lak ..
wahh kena tgk nie ;)

umialya said...

rasanya tak ke manalah hari ni

OneSimpleMother said...

hamboiiiii.. posing kemain khusyuk tgk tv nampak.. :)

syiela said...

hahahha oh firas.. pandai dah dia bgtau eyak ^_^

NoEn said...

comel jer firas tgk tv

CeqGu said...

kak ieda: lucu gelagat peserta running man tu yg tak tahannya. dah la game nya merapu, tp jadi seronok sbb masing2 nak menang hehe

kak tini: mencuba resepi baru ker

cik mas: memang, kekadang mama panggil pun dia tak dengar

syiela : haah eyak dia dah pandai, kencing tak berapa nak pandai lagi hehe

NoEn: tu belum tengok mama dia lagi. mata tengok tv, tangan duk taip blog hahaha

IntaNBerliaN said...

hahah... firas dgki tgk mama dia bersenang lenang ngadap lptop.. hehhe

nurulakmal said...

suka3..running man

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...