Followers

Friday, December 14, 2012

Roti Prata Onion with Mushroom....Sedappp!!!


Aduhhhh la mengantuknya la mata ni. Semua ni gara-gara kisah SESAT kat tempat Aaron Aziz la ni. Jam dua pagi baru boleh tidur dengan aman. Firas pulak sepanjang perjalanan memang tidur lena. Elok sampai hotel dia bangun plak dah. Orang dah puas tido, mana nak tido lagi walau mama mengulit dengan lagu dangdut sekali pun hohoho.

Pagi ni pukul 10.30 pg baru keluar breakfast. Makanya terpaksa la keluar breakfast kat luar hotel. Mujur la dah biasa kat area ni. So kami pi pekena roti canai kat sini...........


 
 Kedai kopitiam yang ada tanda halal. Kedai ni share dengan kedai nasi padang kat bawah ni...........



Kedai Punggol Nasi Padang

Boleh tahan gak sedap roti canai kat kedai kopitiam tu. Kari ikan untuk cicah roti canai tu sangat2 la kena dengan selera cikgu. Mabelessssss....

Ada macam-macam jenis roti prata.....prata cheese lah, prata banana chocolate lah, prata onion with cheese lag (err ada her, ingat2 lupa)................. yang jadi pilihan cikgu ari ni ialah......

jeng , jeng jengggggg....




Roti prata onion with mushroom, sedappppppp!! Uiksss ape hal siap ada dua garfu ni?? hahaha

So sesapa yang nak mai singapore, korang duduklah kat hotel sekitar Orchad Road ni, senang nak cari makanan halal kat kawasan ni. Nak, nak Hotel Grand Hyatt. Kami just jalan kaki jer nak pi breakfast kat sini. Selain kedai kopitiam n kedai nasi padang tu. Ada jugak kedai halal ayam penyet wong solo dan kedai masakan thai.....

oklah nak pi kenduri dahhh byeeee!


2 comments:

umialya said...

tengokpun nampak sedap...

CeqGu said...

nanti bebila pi singapore bleh try :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...