Followers

Sunday, December 30, 2012

JUBAH ABAYA DUBAI GIVEAWAY





Kali ni cikgu nak join Giveaway ni.............best tau hadiahnya. JUBAH ABAYA DUBAI, rega RM100++ kalau tak silap.


Cikgu memang dah lama nak beli jubah abaya ni tapi tak terbeli......tak tau kat mana nak cari kat sini. So nak try la join giveaway  ni. Mana lah tau rezki awal tahun, cikgu menang jubah abaya ni hik hik hik. Kebetulan tuan punya segmen ni memang jual jubah abaya. Cantik-cantik plak tu, ...............eeee geram...geram. Kalau tak larat nak join, sila jamu mata kat Facebook Do Buy Dazzle , macam2 pesen ada ^_^.

 Jom jom kita pakat join. Kalau cikgu tak menang, kawan2 menang pun ok sesangat dah. Pastu pos kat cikgu sebagai hadiah salam perkenalan hahahaha......aci tak??? ;p


Cepat ! Cepat! Giveaway ni akan berakhir pada 15 Jan 2013



 SYARAT PENYERTAAN :
    1. Blogger
      
         2. Facebook
  • Like page Do Buy Dazzle
  • Like post ini (seperti gambar di sebelah).
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Do Buy Dazzle





Last sekali  tulis di ruangan komen blog ni :
    1. blog post url link dan
    2. Facebook Name

Walau pun banyak skit kena buat, tapi kejap jer bleh siap. Berbaloi la dengan hadiah yg ditawarkan ^_^. Mai mai pakat join hehehe. Ter over excited la plak hik hik hik....... apakah itu tanda2 nak menang? hahahaha. Kalau nak tahu dengan lebih terperinci ttg GA ni, sila klik kat SINI

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...