Followers

Thursday, December 13, 2012

Gay Marriage?? Oh Apa Nak Jadi Dengan Dunia Ni....

Assalamualaikum....

Selamat Pagi Semuaaaaa....!!!!
Hari ni cikgu bersiaran di bumi Malaysia, tanah air ku tercinta (ayat patriotik gitu)
Petang semalam selamat tiba kat mesia dan terus check in kat Mandarin Hotel sebab pagi ni en. asben ada meeting kat sini.
Puan bini dia bizi jugak. Bizi update blog keh keh kehhh...

Hurm tadi terbaca kat yahoo tentang gay marriage. Geleng kepala dibuatnya.
Macam-macam perangai betul la manusia sekarang ni. Makin lama, makin menjadi-jadi.
Semua benda yg diluar tabii' tu kalau boleh nak dijadikan benda yg tak salah dalam kehidupan. 
Elok2 tuhan jadikan lelaki dan perempuan, alih2 ada sekelompok manusia yang beriya nak kawin sama sejenis. Berjuang habis-habisan pulak tu. Siap diperdebatkan kat court supaya dibenarkan perkahwinan sejenis ni. Mintak2 tak lulus la....

Eeeee....geliiii!!!
Memang betul la kan, akhir zaman nanti semua benda yang berlaku pada zaman nabi2 akan muncul balik. Mintak jauh la dari berlaku kat ahli keluarga dan keturunan kita semua ye. Semalam pi pekena nasi kandar pelita. Tiba2 mata cikgu ni ternampak perempuan seksi yang cun giler. Giler pun tak cun macam dia! Kulit halus mulus, rupa cute miut, rambut jer berkarat tapi padan la dengan rupa dan gaya. Dada tu tok sah cakap la, terjojol sampai orang pompuan tengok pun akan pandang dua tiga kali. Bila terpandang jer tang peha dan kaki........aihhhhh.....LELAKI rupanya !! Astaghfirullahal azim......
Kesian mak ayah dia kan. Sampai macam tu sekali dia terpesong. Harap2 jangan la ada lelaki2 kat malaysia ni pilih LELAKI jugak sebagai ISTERI....nauzubillahhhhh.....

Cikgu doakan LELAKI yg nak jadi pompuan semalam tu segera diberi hidayah....aminnnnn

3 comments:

izan mama mia said...

donia..donia

syafisyifa' said...

Ya kan...mudah2 kita semua terhindar dr perkara yg tak baik...risau dgn keadaan dunia skrang...mmg kna sama2 blajar&bimbing diri sndiri sbb takut mudah tpngaruh.

IntaNBerliaN said...

tu la kan... kdg pk gak, camne dorg leh sk sama jntina..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...