Followers

Tuesday, December 11, 2012

Cikgu Bizi Kerana........???

Hurmmm banyak betul yang nak dibuat hari ni.
Kemas dapur, lipat baju, packing baju dan macam2 lagi lah yg perlu di pung pang pung pang...
Nak tau kenapa???
Esok cikgu nak balik Malaysia yeayyyyyyyyyyyy!!!

Kebetulan hari Jumaat en. asben ada meeting kat KLCC.
Hari Sabtu tu pulak kami nak pi kenduri sedara asben kat Singapore.
First time ni nak pi kenduri kat Singapore, tak leh nak imagine sama macam kat malaysia ke tak.
Kalau kat Brunei ni ada kelainan skit. Nantilah bila2 cikgu cerita kat sini.
Lepas kenduri kat Singapore, pi kenduri kat Putrajaya pulak. Yang ni sepupu asben yang kawin.
Dah habis semua agenda kenduri kendara ni baru la cikgu balik Brunei semula.

Fuhhh hujung-hujung tahun ni banyak betul undangan kawin......
Ada sapa2 lagi tak yang nak jemput cikgu ke walimatul urus? hehehe.....
Oklah nak pi packing baju dulu...........esok pagi pagi dah nak kena ikut asben pi ofis.
Katanya takut tak dan nak balik amik cikgu n Firas kat rumah.
Makanya berkhemah la sementara kami dua beranak kat ofis en asben...
Hurmmm sempat lagi tu nak berbelog kat ofis asben mueh keh keh keh......

oklah, dah settle semua keja, akan menjenguk lagi blog kawan2....daaaaaaaaa

7 comments:

OneSimpleMother said...

anis balik denai ke balik ni..?

CeqGu said...

cik mas: insyaAllah akan balik denai, tapi mgkin 20hb dan ke atas. Nngape? nak jemput makan kat rumah baru kerrrrrrrrrr heehehehe

OneSimpleMother said...

hehehe.. tak yah jemput. datang jer rumah tapi takdelah makan sedap2. minum air sirap jer. kehkehkeh.. takdela.. kalau anis nak curian crepe boleh akak orderkan kat kawan anak buah akak. kalau dia amik order lagi la. hehehe..

CeqGu said...

hehehe....akak tak tau ke air sirap tu peberet cikgu anis...tak per lah, nyusahkan akak jer. anis dah makan pun setelah memaksa diri buat crepe tu pagi2 buta hehehe

syafisyifa' said...

Wah bertuahnyavkaklong jln2...hihi...alhamdulillah

CeqGu said...

bukan pi makan angin, pi kenduri ja, pastu balik sekejap ke kelate,rindu nak jumpa mak lang n pak lang

ketikketok said...

".. to love is to care, to care we must share..."
get some and feel awesome at I AM GORGEOUS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...