Followers

Monday, December 10, 2012

Lucunyeeee Tapi Benar Belaka !!

Assalamualaikum....

Pagi ni just nak share kartun ni untuk sama-sama muhasabah diri. Asyik post makanan untuk perut jer, hati pun nak makan jugak, yer tak? Jom tengok......... tengok dengan mata hati yer.....:)

*

*

*

*

*

*


 

 


Bila cikgu baca kartun ni, cikgu tersenyum sorang2.
Rasa geli hati pulak, tapi hakikatnya memang betul. Berusaha sekuat mana pun untuk puaskan hati orang, akhirnya ada jugak yang tetap tak puas hatikan.
Hurm fikir, fikirkanlah adakah kita pun sama macam dua orang lelaki yg kuat mengomen tu?

3 comments:

umialya said...

hurmmmmmmm betul juga

syafisyifa' said...

Hihi...katun lama ni papun t kasih bkongsi...
Slalunya kalu ada org yg mcmni pejah diam ja...tp lpas tu mesti org yg byk komen(yg negatif) tu termalu sendiri...
Hihi...xguna pun layan hihihi

CeqGu said...

pejah :biar yang lama, asal berguna :)....biasalah pejah manusia, kalau tak der mulut dengan tangan pun depa bleh komen......hehe

umialya: senario biasa di kalangan kita semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...