Followers

Monday, December 17, 2012

CeqGu Anis 50 sen! 50 sen!

Assalamualaikum dan selamat pagi....

Masih ingat tak dengan cerita Esah 50 sen ? Ala pelakon utamanya adalah Azean Irdawaty tu ler. Dia berlakon jadi anak terencat akal yang suka nyanyi lagu 50 sen.....50 sen. Cikgu suka tengok Azean Irdawaty berlakon, macam real gitu hehehe. Cerita tu pulak ada kelakar dan ada part yg sangat menyentuh perasaan. Banyak kali gak la duk ulang tayang kat tv.

Errr cikgu bukan nak cerita tentang Esah 50 sen pagi ni. Dan kisah cikgu ni sangat la tak sama dengan cerita si Esah 50 sen tu. Tapi nak share satu benda ni. Orang kata sebagai pembakar semangat walau pun ciput jer hehehehe. Janji tau jangan gelak tengok image kat bawah ni.........

jeng...


jengggg.....


jenggggggggggggggggg.........



 

Haipppppppppp!! jangan gelakk. Yer Nuffnang baru bagi 50 sen kat cikgu dan bukannya 50 hengget hehehe. Terima kasih ler. Itu pun CPC jer bukannya CPUV. Tak kisah la kan. Semua orang pun bleh nak dapat nilai macam tu. Cikgu jer terover excited kih kih kih. Cikgu bukan target ratusan atau ribuan RM pun. Just teringin nak tengok ada nilai tambah kat RM0.00 tu. Baru ler cikgu percaya fungsi Nuffnang ni hehehe. Sukanya, sukanya hehehhe. Baru 50 sen pun dah nak heboh kan kekekeke. Macam tu ler tabiat orang yg baru nak kenal Nuffnang . Layan jer la yer kikiki.......

Ok daaaa , cikgu nak gi terjah blog korang yg rajin singgah sini pulak.....tata titi tutu

4 comments:

umialya said...

Mula2 memang cenggitu..

CeqGu said...

umialya: kena sabarkan umialya ^_^

syafisyifa' said...

Alhamdulillah...insyaallah makin byk tu

Nastyna said...

50sen pun tetap duit, sikit2 lama2 jadi bukit. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...