Followers

Thursday, February 14, 2013

Menguap Yang Comel

assalamualaikum...

Firas skrg makin kuat duk perati kelakuan org sekeliling. bukan perati jer, tp siap tiru. Mujur ler setakat ni yg ditirunya benda yg elok2. kali ni cikgu n adik2 perasan bila firas menguap, otomatik dia tutup mulut dgn tgn yg comel tu. aduhhhhhhh sejuk lagi hati mama.

errr jgn ada yg rasa nak muntah lak bila cikgu puji anak sendiri. just nak buat catatan. manala tau esok2 firas terbaca entri ni.....boleh la dia praktikkan untuk cucu2 cikgu plak....hihihi jauh bonar cikgu anis berangan....jangan mareeee

13 comments:

KY said...

budak2 menang mudah terikut apa yg dia tengok..tak apalah, kalau perkara yg baik2 Alhamdulillah..

umi alya said...

bagusnya Firas..

intanfirdaus247 said...

hahaha..cute je firas tolong tutup mulut adik dia..hehe

nea lopah said...

Didikan yang baik bermula dari rumah. puji yg betul tak apa kak anis.

izan mama mia said...

bagus firas...sll tgk mak dia ttp mulut laaa itu yg dia pun buat sama...sejuk perut !!

aTieYusof Family said...

Hehe.. sama dgn Pa'e.. klu menguat mmg mcm tutup mulut..hehe.. Alhamdulillah, sejuk hati bila tgk depa mcm tu kan...:)

Kesuma Angsana said...

he he budak2 kecik gitulah

sal ya said...

siapa lagi nak puji kalau bukan mak sendiri kan?

nurbijen said...

boleh imagine mcm mana menguap comel firas tu... budak2 mudah sgt nak copy and paste apa yang kita buat :)

QA's ~ mamapapa said...

Eheheeh!!anak2 mmg comellkn...

CeqGu said...

sal ya : betul betul betul hehehe

cikgu sangat suka tengok firas pandai berkawan dan main2.....anak happy, mama pun happy hehe

hainom OKje said...

Hehe...kalau dah anaknya menguap come...maknya apatah lagi...

CeqGu said...

okje: hahaha cam perli jer tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...