Followers

Monday, February 25, 2013

buntuuuuuu!

Assalamualaikum.

Esok appointment dgn doktor .....huhuhu takutttttt.
Harap2 sakit cikgu ni hanya  sementara dan bukan penyakit yg xleh sembuh aminnnnn...
Dah sebulan tau duk rasa sakit2 kat urat2 ni.
Dari hujung kaki sampai kepala duk rasa sakit.
Kadang rasa pedih menyucuk, kdg rasa mcm letrik, kdg rasa gatal dan kdg rasa lenguh.
Moga bertemulah dgn penawar yg mujaraab.
Ada xsape2 pernah alami apa yg cikgu rasa ni?
Kalau ada, share la dgn cikgu yer....

Hurmmm tajuk kemain lagi buh 'buntu' kikiki
Sbenarnya nk bgtau buntu xtahu nak masak apa arini.
Tapi mukaddimahnya lg pjg dari isi....kah kah kah.
Ini kalau cikgu bm nak bg markah karangan, mrmang pening kepala cari isi karangan xjumpa2 hihi.
Korang nak masak apa arini? Share ler dgn cikgu.....huk huk huk

19 comments:

intanfirdaus247 said...

Salam anis..mudahan x ada apa2 ..jgn risau..hehe..buntu ya...goreng tempe dengan wat sambal ikan bilis sudah..ehhee

Kesuma Angsana said...

moga dipermudahkan semua urusan ye cekgu

Fiza Rahman said...

Salam cikgu. Dari simptom2 tu macam pernah jadi kat suami saya. Cuba baca nih:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0001704/

Doa saya semoga cikgu cepat sembuh dan tak der apa2 yg serius.

Buntu...saya pon selalu juga buntu nak masak apa ☺☺

izan mama mia said...

saya makan gulai lemak petola ular...sedap

yan's cottage said...

ehhhh....sama macam yan pula tapi baru tiga hari yang jadi macam nie... tapi yan buat air al sifa buat sendiri baca surah pilihan kejadian nie bermula waktu mimpi seram bila sedar je...terus sakit2 satu badan...

OneSimpleMother said...

ai masak daging masak padprik ngan telur dadar. 1st time masak padprik ni. hihi.. pucuk ubi masak lemak dari dapur kak za..:)

hainom OKje said...

Moga berjodoh dgn ubatnya esok ye ceqgu.....
OKje goreng caru, sambal kicap, sup makaroni + meatball dan udang masak tak sambal sangat ( camne agaknya tu gayanya)...hehe....

aTieYusof Family said...

Semoga tiada apa2 yg boleh buat cikgu risau. Moga Allah melindungi dr segala penyakit yg berbahaya..moga sentiasa sihat. AMin!
kami kat opis..lunch kat luar dgn kawan2..makan nasi goreng kg..:)

umi alya said...

akak nak komen apa erk, buntu gak ni...

Nastyna said...

sakit canner tu ceqgu, tak pulak saya dapat kaitkan dengan yg ceqgu alami ni.
masak apa? saya semalam lagi dah keluarkan ayam sekor, pk pk punya nak masak apa cepat dan tepat hahaha buat chicken chop jer.

amirini said...

Assalamualaikum...

Lama x conteng kan blog ni...
Semoga Ceqgu sembuh cepat...
Amiin...

Tuan Juhaida said...

Anis sakit apa ni?dah check ke blom?

Ummi Iman said...

Semoga berita yg diterima baik2 je. Baru kemas dapur mlm tadi. Beli je lah nampaknya ;) mood penat

ummiross said...

Moga semuanya ok CeqGu, moga tiada sakit yang serius.

Hehe..ummi hari ni petang sikit baru masak, nak masak sayur terung, goreng ikan, belacan, insyaAllah, hehe simple je masakan ummi.

nazeef nazeem said...

salam..insyaAllah takder apae2..mnkin angin je kot,...follow me back ya

hainom OKje said...

Ceqgu apa kabar lama tak dengar cite?...

NoEn said...

semoga chekgu baik2 aje

QasehnyaRania said...


semoga teda apa2 ye :D

MaMa Rey said...

setakat ini belum pernah rasa penyakit mcm CeqGu..tapi time demam ada la juga rasa mcm mencucuk2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...