Followers

Tuesday, February 12, 2013

Geram!!!

Assalamualaikum...

 Arrrghhhhhhhhhh!!!!

 
Eeeeeeeeeeee!!!!!!

Geram tak hati bila pagi2 dah tertunggeng tunggeng amik gambar , tergaru garu kepala nak karang ayat tapi tetiba bila nak publish asyik fail ?

Huh panasssss jer hati ni dengan streamyx kat kampung.
Time jadi macam ni memang la sangat merindui line internet kat brunei..
Laju tok sah cakap...

Memang puas hati lah. Rasa cikgu la, selain ayam penyet yg mabeles kat brunei, line internet pasti jadi kenangan terindah yang tak dapat dilupakan hohoho
Hurmm sabar je lah.....

17 comments:

umi alya said...

teringin nak tengok wajah cikgu anis time marah2..

aTieYusof Family said...

oh kat kg ye skrg??..
walaupun picture2 baby tu tgh geram tapi bagi sy comelll lah..hehe..
saborr je lah ya.. tunggu line OK..:)

Rafidah Husain said...

Sabor cikgu. Dah blik mesia ke? Bercuti je ke balik terus?

wan nurul hezrina abd halim said...

kalau line lembab mmg hangin satu badan.hahaha

Mia Kassim said...

Memang geram.....dah siap taip satu n3 yang panjang tiba2 line buat hal dan tak dapat publish pastu tak dapat save....geram gilak...

yan's cottage said...

salam....

bukan kat sana saja sini pun sama...internet lembab sangat nak singgah blog kawan2 pun susah...

Kakzakie said...

Pindah aje ke Brunei CeqGu.
Kalau line tak smooth memang boleh jadi geram.

NoEn said...

hoho...sabar ceqgu

Chekgu Azrine said...

Alahai...sabar ye sis..kenyataan duduk di malaysia..hehe

Kesuma Angsana said...

dah selalu terkena mcm ni sabar ajelah!

Aisy Nasiha said...

Huish tu mmg geram betul... Siap tepek tiga gambar lagi... Sabaor je... Nak buat cam mana...

Mama Adam said...

erkkk... sabar2. hhihii...

CeqGu said...

k.tini: rupa cikgu anis kalau marah comel macam rupa baby baby tu la hehehe

atie: haah kat kg, balik berubat. sebab comel ler cikgu tempek gambar baby...cer tempek gambar orang dewasa tgh hangin mesti malas nak tengok hahaha

rafidah: balik berubat kejap jer...hujung mei ni baru balik terus...huwaaa

yan,mia,noen,wan,chekgu,KA,Aisy: Memang geram betul, rasa cam buang masa gitu....tapi terpaksa la bersabar jugak hohoho

k.zakie: anis memang duk di brunei ..tapi la ni kat kg

Ummi Iman said...

Mmg kena improve lg line kat Malaysia ni..

MaMa Rey said...

ahaha..tengok baby tu geram tak jadi geram dibuatnya..hehehe

nurbijen said...

boleh faham perasaan tu.... mesti perasaan yg sama akan saya alami bila balik M'sia nanti.... huhuhu

izan mama mia said...

huhhuu..gitulah seadanya...mmg tensen bila line semput...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...