Followers

Friday, February 8, 2013

Anak Beranak Sultan Brunei

Waktu cikgu singgah ke mini muzium kat waterfront aritu, dapat ler cikgu amik gambar2 ni.....
Mungkin ada yg belum tengok gambar ayahanda dan putera mahkota sultan hassanal bolkiah ni.....
Meh meh kita tengok.....
Cikgu tak sure gambar mana yg cik note ni tempek dulu.....
Kalau yg bermisai tebal tu, itu lah ayahanda sultan hassanal bolkiah ,dah mangkat....
Kalau yg muda tu, itulah putera mahkota yang bakal menggantikan sultan brunei skrg ni...
Isteri putera mahkota lawa woooo......namanya pengiran anak isteri sara.....
Tak payah scroll la, mmg takder dlm ni hihihi....

20 comments:

Mia Kassim said...

Semua pun misai tebal....hehe

waiman takwa said...

Alhamdulillah.. Terima kasih cikgu

ummiross said...

Salam pagi CeqGu...

Waa semua bermisai ye, nampak macho, nanti letak gambar pengiran anak isteri sara pula ye CeqGu.

~Emaa Hasnah (^_^)~ said...

pernah tengok kat tb pengiran anak isteri sara yg comel dan cantik =)

izan mama mia said...

kerabat brunei mmg nampak gagah....misai mahai

LYAfrina said...

tq for sharing...

ceqgu..insyallah, lps ni lya share mcmana cara lya berubat utk sembuh dulu.. semuanya dgn izin Allah swt

Pen Biru said...

assalam.jom join segmen saya http://www.penbiru.com/2013/02/segmen-bagi-pi-wwwpenbirucom.html

Wak Gelas™ said...

tetibe wak teringat mazuin tuu..,uHuuu

Mama Adam said...

Lorr.. dh lawa, apsal x ambik gambar? Hihi

umi alya said...

Cikgu Anis ok ke? rindu..

mama said...

assalam CeqGu..thanks atas perkongsian..

Aisy Nasiha said...

cikgu dah sihat ke? lama tak update ni pergi jalan jalan ke sebab tak sihat? semoga segalanya ok ye... risau saya teringatkan entry cikgu sebelum ni , tentang firas siapa nak jaga kalau cikgu masuk hospital

aTieYusof Family said...

Yang pasti kumis sultan ni mengancam..hehe..nampak depa ni berkarisma sbg seorg pemimpin..minat pada anakanda sultan tu.. dulu khawin ada masuk TV..:)

nea lopah said...

sara tu cntik, penah tgk kat tv majlis perkahwinan nya.

yan's cottage said...

salam..

singgah sini...dapat le...kenal suku sakat sultan brunai nie...tq ye...

Nurul Ain Zulkarnaind said...

ceqgu dok brunei ye

dh lama ke dok sana

laksa yg kt perlis tu klo x silap nama kedai tu kedai kak su

kalo lalu tepi jalan mmg nampak besar je signboard nyer :)

wan nurul hezrina abd halim said...

wahh semuanye bermisai teballl ulaq sawo..hehe

Kesuma Angsana said...

dkt sama2 je wajah2 mereka anak beranak ye

intanfirdaus247 said...

anis, yg misai melintang tu ayahanda baginda ke? ke yang satu ag?

Mardhiah Musa said...

Lelaki yang berada di sebelah kanan pada gambar pertama dan lelaki yang berpakaian biru pada gambar kedua adalah ayahanda sultan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...