Followers

Saturday, February 2, 2013

Mama Kentut !

assalamualaikum....

hurm tangan cikgu masih kebas2 dan lenguh.....
tapi tetap jugak nk membebel kat sini.
boring la bila dua hero gantengg duk lena...
mentang2 la dpt tido atas katil empuk, si kecik tu pun lena tak hengat...
siap tepis mama sbb xmo kongsi bantal...
nak konker sorang2.....hamboiiii
ini sudah lebeyyyy.....mama punya besday....
firas pulak yg terlebih2.....huhuuu

pg tadi hidung ni selsema plak....
so hidung ni berbunyi la srott...sreet....sroott...sreettt...
tetiba firas tgk cikgu sambil kata  "tentott!" (kentut)
yg tak tahan tu siap bunyi plak "hekkkk!" (cara firas bunyikan kentut hihi)
adehhh tak habis2 nak nyakat mama dia

pssstttttt percayalah cikgu x kentut pun! huhuhu

Dan inilah penyebab utama dua hero ganteng tido nyenyak.....

36 comments:

umi alya said...

patut ler.. penat main air

KY said...

ooo...keletihan bermain kolam rupanya..

j.e.h.a.n. said...

hehe, klaka la firas ni =)
wahh..bestnya..bestnya..patutlah tido nyenyak, saya tgk pun terpegun sekejap~

Mama Adam said...

penat bermain ye.... seronok nya main. cantik!!!

Kuazue Mohd said...

hamboi2x..berjalan sakan nooo...

Mimi Azirah said...

huhuhu...sbr je la die ckp ibu die kentut

MaMa Rey said...

hahaha..ingatkan betul2 kentut..Firas nakal sakat mama dia..

Tuan Juhaida said...

wow bestnya Anis!cantik betul tempat tu

Amri dan Aishah said...

Cantiknya. MasyaALLAH. APa nama tempat ini?

nurbijen said...

patut la, dua dua penat main air... bila tgk gambar ni, Aisyah kata, ummi jom la kita pergi pool... hehehe, tak boleh la pergi pool kat UK sayang, banyak sgt dugaan mata :)

intanfirdaus247 said...

anis tetutttt..put put..hehehe.owh mandi kolam upernya...patut ler penat..hehehe

ummiross said...

hehe, kelakar juga Firas ye.

Cantiknya view, kat mana tu CeQgu?

Ummi Iman said...

Menarik sungguh view tempat ni. Tak pernah sampai Brunei. Lps main air mmg penat ;)

RedRose said...

waahh!! bercuti sakan. No wonder lah kepenatan sampai tido pun xmo share. ni kat gambang ke cikgu? nampak syok!

Ummu Muhammad said...

bestnyeeee...cantikkknyeeeee....subhanallah! jelessnyeeee heheh

yan's cottage said...

best dan cantik sangat tempat nie...

izan mama mia said...

kentut eks..
subhanallah cantiknya view langit dan air tuu membiru jer

azeanty anuar said...

alahai... cikgu x sihat lg ke?? get well soon....

Cho Zila said...

cantiknyer kolam renang.. teringin rasa nak terjun... patutler tidur yerk... keletihan..
salam kenal...

nea lopah said...

salam...hamboi ohsem nye cikgu view kat sini. hehehe

NoEn said...

lawanya tempat...subhanallah
no wonder la 2-2 hero tu tidur..penat main air rupanya

aTieYusof Family said...

best tgk picture2 di atas tu..
oh.. mama yg birthday ya.. Happy Belated birthday ya Cikgu..moga terus Bahagia hingga ke syurga:)amin!

Pen Biru said...

assalam..
singgah n follow sni :)

Warna Warni Kehidupan said...

seronok + penat bermain air le tu hihi.. tu la sekarang ni kan macam musim je demam ngan selesema.. kena banyak minum air..

umi alya said...

masih tak sihat lagi ke?

LYAfrina said...

cantiknyer. kat mana ni.. mesti 2 beradik ni main air smpai x nak naik.. tu y keletihan tu..

Nora Karim said...

bestnya... bercuti ke cikgu? kepenatan la bebudak tu main air...

Aisy Nasiha said...

Cantiknya tempat ni.. Kalau nak Mandi manda memang puas hati ni...

QasehnyaRania said...

subhanallah cantiknya view kat atas tu.cik manis..ciksu minta izin kopi pes pic tu yer...utk simpann ;)

boleh?

wan nurul hezrina abd halim said...

masa main air tak sedar dah 100% guna tenaga=)tuh kan dah fenat=)

Mrs Velentine said...

firas2 tuduh mam kentut

Kesuma Angsana said...

Menarik sungguh ye tempat ni

CeqGu said...

Lyafrina: hik hik hik dua beradik? Suke la asben cikgu baca komen ni hihi

Ciksue...ambil ler

umi alya said...

psstt: G spital Doc kata apa? risau..

CeqGu said...

k.tini:doc suspect tiroid huhuhu

hainom OKje said...

Kalau macam tulah...jangankan kata firas okhe pun boleh lena lentok hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...