Followers

Saturday, February 2, 2013

SELAMAT HARI TUA BUAT DIRIKU...

assalamualaikum......

hari ni cikgu sambut 'hari tua' di JPMC.....
nak tau apa JPMC tu?
nama penuhnya ialah Jerudong Park Medical Centre.....
cikgu masih xberapa sihat.....masih batuk,selsema dan kebas kaki tangan...
tadi doktor amik darah sbb katanya heart beat cikgu lebih 100...
dia takut2 ada tiroid....huhuhu
sungguh la tidak best sambut hari lahir kali ni.....
Doa2 lah yer cikgu bebas dari sebarang penyakit.....

JPMC ni adalah satu-satunya hospital swasta yg ada di brunei...
Dulunya dibina utk kerabat sahaja ...
Tp sekarang dah dibuka utk orang awam...
Letaknya tak jauh dari jerudong park yg pernah cikgu crita dulu...

Lepas tu en suami ajak cikgu bermalam di hotel empire.... sebagai hadiah hari lahir hihihi...
Tapi kami tak payah bayar apa pun ...
Sebabnya suami cikgu jadi member country club hotel ni...
So setiap tahun dapat bermalam kat sini tanpa bayaran...
Oppsss hanya utk satu malam sahaja free nya...
Kira ok la kan....hihi

26 comments:

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir cikmanis ;)
ciksu doakan semoga dikurniakan kesihatan yg baik dan sentiasa dimurahkan rezeki.amin


semoga cepat sembuh juga..harap2 tiada la tiriod tu ye

OneSimpleMother said...

selamat hari tua ceqgu... semoga cepat sembuh kay. dan semoga panjang umur, murah rezki dan sentiasa dalam rahmat Allah.. mudah2an firas dapat adik tahun ni.. :)

umi alya said...

Lollllllllll selamat hari lahir yg ke... naper tak kabar awal2? didoakan moga cepat sihat, dimurahkan rezeki & tahun ini adanya penambahan ahli keluarga, dapat bercuti 3 bulan lagi..

nurbijen said...

semoga cepat baik.....
best juga hadiah birthday dapat bermalam do hotel :)

CeqGu said...

Ciksu: terima kasih atas ucapan dan doamu itu

Cik mas: tenkiu....aamin

K.tini: thanks.....malu nak kkabooo hihi

Nur: thanks...bermalam dlm keadaan rak sihat nur...asben pun tak sihat jugak tu....kami lepak dalam bilik jer....

Mia Kassim said...

Selamat hari lahir.....semoga cepat sembuh.....

hainom OKje said...

Aduyai...siannyanya Ceqgu .. semoga cikgu tak de apa-apa...lupa pulak samada dah wish kat ceqgu ke belum...hehe... HEPY BEZDAY CEQGU

Nampak gayanya tak lama lagi beradiklah dak kecik tu huhu...

Aisy Nasiha said...

selamat hari jadi cikgu anis.... smoga cepat sihat dn ceria selalu...

IntaNBerliaN said...

happy bzday akak...

alahaiii xsihat upenya.. moga cpt sembuh yer kak...

wah bestnya.. duk free yer.. punya cantik bilik tu.. hihii

Kasih Salina said...

salam cikgu, arini birthday cikgu ka? happy birthday..kesian demam yer..sama la kita..saya pun deman n 1 feb, kemarin tu birthday saya..semoga cepat sembuh ya..

cantik bilik hotel tu cikgu..

Jemarisuri said...

selamat hari lahir awak...semoga diberi kesihatan yg baik hingga akhir hayat...

hurmmm bestnye dpt duk hotel yg comei tu...^^

KY said...

selamat hari lahir semoga cikgu cepat sembuh dan boleh tersenyum seperti biasa...senyum yg manis..

Tuan Juhaida said...

happy besday,ceqgu!.moga cepat sihat juga n takde apa2 yang tak baik.

nea lopah said...

best yer dpt tido hotel ohsem, free pulak tu.

p/s : Air anugerah tu ada bnyk jual kat farmasi2...kedai2 ubat n toko jamu.

CeqGu said...

Thanks darling2 semua ....sayangla kat darling semua hihi....sekali setahun merasa hotel free ni....alhamdulillah

Ummi Iman said...

Dah terlambat ;) happy birthday ceqgu. Semoga sihat dan dirahmati Allah. Mula ingatkan katil hospital teruna kecil tu baring. Rupanya hotel ;) take care. Harap result baik2 shj.

Iena Norie said...

Happy belated birthday ceqgu....

Smoga sihat & bhagia selalu.. :)

intanfirdaus247 said...

laaa terlepas wish pada hari yg tepat...alaaa.:( sowi yang..happy belated besday anis cayang..love you my sweet friend..muah! hope anis berjaya dunia akhirat!ameen

Ummu Muhammad said...

anis hppy belated birthday! dah angke brp ni heheh...semuge sihat dalam iman dan dapt didik dan lahirkan lebih ramai generasi alquran aminnn!!

izan mama mia said...

wah untungnya..happy besday juga walau dah terlewat.

Nora Karim said...

barakallahufiq cikgu... moga segera sembuh... ceria dan sihat seperti selalu... Amin...

wan nurul hezrina abd halim said...

hepi belated birthday..ceqgu...semoga diberi kesihatan yang baik,rezeki yang berpanjangan dan kebahagiaan dunia akhirat..insyaallah=)

Mrs Velentine said...

happy birthday ceqgu

Kesuma Angsana said...

epy belated birthday ye !

CeqGu said...

Thaks :)

syafisyifa' said...

Selamat hari lahir kak long.semoga sihat hendaknya,di jauhkan dari penyakit yg berat.semoga berbahagia bersama org tersayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...