Followers

Thursday, May 30, 2013

Pampers Mama Hohoho

Assalamualaikum


cikgu tengah ralit duk chatting dengan jiran kat malaysia. Tiba-tiba firas datang tunjuk benda ni sambil jerit...
"Ma! Ma! Pampers mama! Pampers mama!"

"Apa dia?????" sambil mata bulat memandang firas yg tengah tersengih2.

"Niii, pampers mama!Nak akaiii" (nak pakai)

"Haihhhhh pi simpan cepatttttttt!!!"

Tak sempat nak rampas, sambil gelak2 dia bawak lari satu pack panty liner tu . Adoyaiiiiiiii ini imam muda memang suka ngusik mama lorrrrr!!! Nak marah pun xjadi tgk dia terkedek2 lari hihi



15 comments:

izan mama mia said...

ehe.... mama pun pakai pampers...firas pelik laa tuu..

Mia dulu pun asyik tanya,..napa pampers mama kecik ?..ehe

Mama Adam said...

hihihi.... adam dah besar,jadi, dia tau yang big girl pakai pampers jugak tiap bulan =)

me suya said...

brilliant imam muda.. :) Firas yang makin nakal tp mama die makin hari makin cute eyh? hehehe

yan's cottage said...

Aween pun selalu tanya...kenapa mama dah besar pun pakai pempers lagi he heee nak tergelak bila ingat2kan...

Kakzakie said...

Hihi... salah siapa? Itulah budak dah cerdik dia tahu itu pampers mama kenapa kecik tak macam pampers dia besar:)

hainom OKje said...

Imam muda kena tau serba serbi hehe... Lagi lagi bab wanita haha

umi alya said...

camner budak2 ni tau, ia pampers dewasa, padahal kita bukannya pakai depan demopun..

ieda immi said...

ahhaha kan ..
adehhh duk bayakan wajah iman berlari sambil bawa pampers ibu tutu ekkekeke ;)

Kesuma Angsana said...

hehehe... maaf lambat terhaj, KA kebusyan sgt2 lately ni

MaMa Rey said...

ahahaha..adoii Firas..gelak lah anty dgn gelagat Firas ni hehehe..

Aisy Nasiha said...

Alahai..kelakar firas.. Naim penah main dgn panty liner, nak tahu apa? Dia tepekkan ke dahi nazif.. Nak marah pun tak jadi mamanya..

LYAfrina said...

hahaha.. sama cam asya.. dia siap pakai lg dlm senyap2 tu..dh la y mekat tu dia lekat kat situ

Tuan Juhaida said...

Hihi pandai ja dia teka tu pampers mama hihi

Fiza Rahman said...

Hehehe...sekali sekala anak mengusik mama.

intanfirdaus247 said...

akakakak..nakal la imam muda ni..haha..usik mama dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...