Followers

Thursday, May 23, 2013

Nak Naik 'Abigem'

Assalamualaikum.

Jam dah pukul 11 malam. Esok pagi pagi buta sebelum ayam celik mata cikgu dah kena bangun. Bersiap2 nak ke airport. Kami nak ke Sabah lagi. Cikgu n Firas macam biasala peneman setia en suami ke mana saja hik hik hik.

Baju dah kemas, bilik hotel pun dah kemas. Tunggu nak pejam mata je lagi. Firas dah lama lolap. Pagi esok mesti meragam tu sebab tgh syiok2 tido, mama kejut suh mandi hehehe. Sian anak mama. tapi tak per, lepas tu mama yakin firas mesti happy tahap gaban sebab nak naik abigem (aeroplane). Hari hari duk sebut nak naik abigem. Pagi esok kul 7.30pg kita terbang ye Firas.

Err ada sapa2 nak ikot??? mai mai mai.......cikgu ajak dengan hati terbuka. Tapi tiket sila bayar sendiri sendiri yer hehehehe..... daaaaaaaaaa nak tido dahhh.

5 comments:

Tuan Juhaida said...

wow bestnya...asyik fly je dia hehe...nasib baik firas kecil lagi n masih tak bersekolah.Kalau saya x boleh la nak meneman suami kesana sini outstation....anak2 sekolah hehe

nurbijen said...

Nak ikut...
happy la firas naik abigem :)

umi alya said...

untungkan cikgu anis, nek abigem bak nek SKMK jer...

CeqGu said...

Tj: sbb firas n mama dia blum masuk sekolah la kami pulun teman ayah firas hihi

Nur: jom jom,kami tunggu nur kat kolam le meridien ek hihi

K.tini: hahaha mmg mcm naik skmk pun, tiket jer xserupa

hainom OKje said...

hoho...bestnya tiap-tiap hari naik Abigem....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...