Followers

Thursday, April 25, 2013

Saya Nak Jadi Pemadam!

Assalamualaikum....

Suka pulak cikgu dengan kata kata ni........ Harapnya ada antara bebelan cikgu kat sini mampu jadi pemadam, menghapus kesedihan kawan2 yg tengah berduka lara............. Senyumlah, senyumlahhhh ....ahaiiii cek mek molek hehehhee

7 comments:

rostina76 said...

salam cheqgu Anis....kros suke la wording tu. yg lagi best klu kita jadi mcm sebatang pencil yg atasnya ada pemadam, so dual function gitu ;)

Ratu Hatiku said...

Saya pun nak jd pemadam... :D

KY said...

kawan yg baik pasti boleh menjadi seperti pemadam itu

Lisa Sheila said...

betul tu..hehe.. jom jadi pemadam... :)

nurbijen said...

jom sama2 jadi pemadam atau ore bradford panggil roba :)

Aisy Nasiha said...

Me too, kalau melalui penulisan kita dapat jadi roba kepada orang lain, bagusla...

hainom OKje said...

Bear tu pahalanya ceqgu memadam kesedihan orang....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...