Followers

Sunday, April 28, 2013

Biar Bonar !!!

assalamualaikum...


tetiba jer cikgu macam tak leh nak kelip kelipkan mata.
mulut pulak tetiba terlopong bagai gua niah. mujur kat hotel ni tak dak lalat. kalau tak naya cikgu.
Tenyeh2 mata....aikkkk ada jugak kat situ.
cubit2 pipi...........aduhhh sakit!
Alhamdulillahhhhhh rupanya cikgu pun dapat habuan dari Mr.Nuffnang.....hoyeayyyy!!!
Baru jer duk usya2 cpuv Hainom Okje...... sekali cikgu dapat jugak, macam nak sama jer dengan okje punya......

1.women march 2013
2.march 2013.

cikgu pun terus la pi cari iklan tu kat blog cikgu. tengok atas, tengok kanan, tengok bawah.....aikkkkk tak dok pungggg............... yg ada iklan astro on-the-go dengan iklan hishop........hurmmmm.....bleh caya ke ni.... tak pe lah kita wait n see aje lah....hehehe

pastukan baru perasan start date utk dua iklan tu ialah 21 dan 22 march 2013, CTR dan CTR Bonus memang zero% lah, total amount dapat la 11 sen hihihi. maknanya dah lama la kot iklan tu singgah blog cikgu ? ke macam mana???.....aihhhh tak reti lah cikgu.... ada sape2 bleh explain skit tak?

12 comments:

Kakzakie said...

Blog kakak tak pasang iklan cikgu... kena tanya yg arif.. apa-apa pun tahniah dari kakak.

♥Cik Puan♥ said...

rezeki kak anis...

me suya said...

tgk tarikh iklan tu singgah.. by the time ada iklan tuh, kena rajin2 update kat blog gitu.. nt2 lama-lama nuff akan bg suruh buat sponsor adv pulak.. gitu la kot lebih kurang kak long.. SUya dulu2 gitu ah.. leni mcm dah ke laut.. malasshhh~

nurbijen said...

hehehe, saya pun kurang arif... cuma yg tahu, kalau yg sedang berlegar dia letak on going, kalau yg dah lepas tu credited..
takpe sikit2 lama2 jadi bukit... mcm saya pun tak sedar, tetiba jer nuffnang dah jadi tiga figure :)

Tuan Juhaida said...

Wah,tahniah anis n nur!hihi bestnya

CeqGu said...

sama2 kak zakie

nur: fuyyo dah tiga angka

suya: mcm mana nak tahu iklan yg duk joget2 tu dpt income, sbb byk jer yg duk joget2 tapi tak dapat apa pun

tj : alahai 11 sen jer ida hehe. yg klik2 iklan nuffnang tu ada la rm8 hehehe

cik puan: alhamdulillah, ini kalilah hehehe

KY said...

alahaii...KY pun tak tahu bab2 iklan ni.., KY punya letak je

Chekgu Azrine said...

alhamdulillah..rezki ceqgu kali ni..moga spt kumpul duit ek

izan mama mia said...

ehe..nnt dia dtg lagi ler tew..mana tau..hihi

hainom OKje said...

Dapat jugak ek ceqgu.....agaknya nuffnang tgh baik hati bagi kat semua blog tu...sebenarnya Okje pun tak berapa paham haha...layan aje le... boleh?

Kesuma Angsana said...

kalau ada tu tahniahlah yer

intanfirdaus247 said...

takpa..rezeki la tu anis...biaq pi la..hehe.rezeki firas kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...