Followers

Tuesday, April 23, 2013

Akhirnya...!

Assalamualaikumm


Yuhuuuuuuuuuuuuu kak kak Jemah sekaliann...
Alahaiii berabuk betul tengok blog ni.......... kesian sungguh!
Tuan blog bz skit...... lepas balik brunei, ke sabah pulak hampir seminggu.
Lepas tu pindah rumah duk kat hotel.
Internet pulak problem.
Hari ni ler baru dapat online.....yaaaa bedalll buduuuuu

cikgu sebenarnya tak sabar nak citer tentang pendakian Gunung Kinabalu tempoh hari.
Tapi pagi ni tak sempat lagi nak story mori.
Anak bujang dah kelaparan ajak pi makan.
Maklum ler rumah baru ni keliling penuh dengan tempat makan, shopping dan tempat main si kecik.
So hari2 la keluar. Duit pun mengalir ler macam air sungai huhuhu
kemphisssss beg mama tau firas huk huk huk....

Oklah, nak pi mandikan si kecik sebelum tukang kemas bilik datang.
Segan lorrrr kalau time depa datang tu bilik duk bersepah lagi.
byeeeeeeeeeee

8 comments:

aTieYusof Family said...

oh! gi mendaki ye cikgu?..mesti best je kan...sy yg org Sabah ni pun tak sempat lagi daki mount Kinabalu tu..:)

hainom OKje said...

Ohhh patut pun menghilang lama beno..... rupanya mendaki G Kinabalu
Harus beradiklah Firas lepas ni hehe....
Bestnya ada orang duk kemas bilik ceqgu...

Fiza Rahman said...

Bestnya dpt daki gunung kinabalu.

Kuazue Mohd said...

wah..wah..wah...duk tang mana tuuu? sakan noo

izan mama mia said...

wah..larat lagi daki gunung ??..hebattttt

umi alya said...

wowwwwwwwwwwwww kuatnya stamina cikgu anis, jika akak, hancur.....

Kesuma Angsana said...

hehehe... terupdate juga blog ni yer

Mia Kassim said...

Wow daki gunung rupanya....tabik kat cegu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...