Followers

Wednesday, April 24, 2013

Firas Jadi Model

Assalamualaikum.

Hari ni terlebih rajin sikit tu pasal update blog lagi hehehe. Sebenarnya cikgu dlm proses menyahkan gambar yg berlambak2 dalam laptop tua ni. Sebelum nak start bebel, nak habaq sikit, awat cikgu tak leh nak komen kat blog UmmuMuhammad, Zaila atau nama glamer Mek La hehehe dannn....alamak lupa pulak dah sape sorang lagi tu...... dah try byk kali tetap tak dapat.

Sapa2 yg dah baca entry tentang cikgu pindah rumah baru, tentu dah tahu keja cikgu n firas hari2 pi cuci mata kat shopping mall hehehe. Nak shopping duit lak tak banyak. So inilah antara aktiviti yg kami berdua buat kat shopping mall........... tadaaaaaaaaaaaaa.....


*

*

*

*

*


 Model topi ayam. 
Firas panggil topi kokok hehehe. Memula dia langsung tak nak try topi2 ni. Pastu dia nampak ada topi kokok ni terus dia nak try. Ni gara2 kat pampers sepupu dia (wafa) ada gambar ayam. Firas pun jadi terminat kat ayam. Sampai pampers pun nak sama macam wafa punya. Mujur ler murah pampers cap ayam ni hehehehe. Kejap2 jer Firas kata dia berak. Taktik nak tukar pampers ayam yg baru la tu kui kui kui


 Ni pulak model topi peladang strawberi. Cikgu berkenan sungguh dengan topi ni. 
Suka sebab ada tangkai tu. Cute kikiki


Hak ni pulak model topi ikan. Firas geli nak pakai. Ni kiranya dah kena paksa dengan mama la. 
Pastu dia tak mo dah try topi lain. Niat dihati nak buh topi kepala kijang plak hehe.

Lepas tengok rega $11.99........ cikgu amik keputusan kita balik jer ke bilik hotel dengan melenggang kangkung hohoho. Fuhhhhhhhh selamat duit cikgu. Hari ni dengan mata kelip2 dan muka tak tahu malu , tadah tangan mintak duit dengan en asben kih kih kih............ pasni kita pi main bola plak ek Firas........yahuuuuu..


12 comments:

intanfirdaus247 said...

hahahah comel firas jadi model topi....yg model topi ayam tu memang somel sangat firas dengan pink kaler nya hehe

Mimi Azirah said...

alahi model n topi sme2 cute

Kesuma Angsana said...

comey nyer firas hehehe

Kakzakie said...

Kalau kakak beli topi strawberry tu cantik..

zailamohamad said...

patutler takde orang tinggal komen dah kat blog ahkak..ingatkan kowang tak nak kawan kiter dah..huhuhu

zean anuar said...

comei sangat......

OneSimpleMother said...

comeynya topi stawberi tu.. kalau luqman mau pakai topi nak jugak ler kirim kat cikgu anis.. hehehe..

Tuan Juhaida said...

hehe dua2 comel.firas n topi topinya hihi

umi alya said...

alorrrrrrrrrrrrr comelnya

Mama Adam said...

Kok kok kok... ayam berkokok

nurbijen said...

ada jugak aktiviti.. ummi jadi cameraman, anak jadi model :)

hainom OKje said...

Bestnya ceqgu .......boleh cuci mata...tapi tak best jugakkan tak boleh nak menyopping...Taunya tu, duit ada, tapi tak sampai hati nak mintak ngan hubby haha.....

Firas pun tau taktik mama dia mempergunakannya hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...