Followers

Friday, March 29, 2013

LV Brand Pasar Malam??!!

Assalamualaikum

Cikgu ni kan sebenarnya buta brand. Dulukan kalau orang sebut LV ke, Prada ke, Coach ker, cikgu pandang semua tu mcm brand pasar malam jer hihihi. Sungguh ! Cikgu tak tipu! Yang cikgu tau Bonia, Sembonia, dan Bosnia...opsss terlebihhhh dah tu cikgu anis oiiii

Kalau beg LV tu cikgu siap kutuk sakan. Entah apa2 la corak beg ni. Padanla berlambak kat pasar malam! Hohoho. Erkkkk jgn mare yer peminat2 LV. Itu duluuu la. Sekarang pun cikgu dah tangkap satu walau pun diriku bukan peminat Lv....tu pun tangkap yg murah jer hik hik hik. Dah org nak bg hadiah, xbaik tolak kan kan kan.

Masa nak masuk boutiqe LV kat paris aritu cikgu dah cakap siap2 kat asben, nak masuk cuci mata jer ni hohoho .baiknya isteri solehah tuan syed ni kan kiki. Belek satu....hoh mahalnya!, belek yg kedua ayoooo juling mata, belek yg ketiga, jom bang kita balik. Tup tup Asben suh pilih satu, cikgu siap cakap, xpayahhhhh lahhhh, mahal nii. tapi last2....errr yg kecik ni pun cantik jugakkan bang....hahaha. Mulut jer kata xnak, xminat. Tapi tangan gatai tunjuk jugak, kah kah kah.....pompuannnnn!

Nasib baik la tok ti suka beg LV. Kalau tak, sampai ke sudah cikgu duk ingat beg tu  sekadar brand jalanan hohoho. Teruk betul cikgu ni kan.
Padanla cikgu pelik masa pestaim jejak kaki ke KLCC . Ngaper la deme ni jual barang brand yang pelik2. Tods la, Hugo la, Roul la......ada ker orang nak beli barang2 yg brand ntah apa2 ni. Dahla harga kaw kaw. Padanla tak der orang masuk beli. Bila cikgu dah kawin baru ler cikgu tahu, rupa2nya semua tu jenama yg  tip top. Adehhh malu nak citer kat korang sebenarnya ni hehehe. Jgn gelak tau. Org kampung la katakan. Kalau ler tau LV, Prada tu jenama high class, masa kawin dulu dah nanges guling2 suh tuan syed bagi sebiji letak atas dulang hahahaha.


21 comments:

umi alya said...

kita kt sanakan byk terjual jenama2 tu tp made in thailand jer...

CeqGu said...

That's y la ai ingatkan LV brand cikai2 jer hohoho....

nurbijen said...

marah org ada beg LV kata tu brand pasar malam.. ekeke... saya pun tak pernah beli brand LV, tak mampu :(

CeqGu said...

Nur: kita harapkan org bg hadiah jer la nur, ambo pun naik juling tgk harga beg2 tu huhu

Tuan Juhaida said...

hehe oklah tu anis.dapat jugak sebijik LV ori hihi saya setakat mampu pakai Carlo Rino je hihi.. tupun kena beli sendiri je hihihi

Aisy Nasiha said...

lagi satu, kalau tgk rakan rakan pakai jenama ni, mulalah ada mulut yg mengata eleh beli lv chow kitlah tu... nampak sangat mmg tak leh tgk orang senang sikit...

NoEn said...

sy xminat semua tuh..nasib baik kan

iietamalek said...

Okletu cik abg nak blnje..

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

lv..meleleh air mata nak beli..bertuah anis =)

tenku butang said...

teman pakai apa2 j yg dipandang cantik.. hee..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

tenku butang said...

teman pakai apa2 j yg dipandang cantik.. hee..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

harumanvee said...

hahahaaa ... lv kat pasar malam tu tiruan ... pinjam jenama jer . Rasanya byk lagi jenama terkenal yg dah kena ciplak kat pasar malam ...

Oyis said...

upload la gmbr beg hehe

QasehnyaRania said...

bleh geng dgn tok ti la nanti cik manis..hihi

tahniah

http://mimialya1.blogspot.com/2013/03/pemenang-top-komen-jan-mac-2013.html

intanfirdaus247 said...

intan pakai x ada jenama boleh..hehehe/..naseb x nanges juling2 kat tuan syed yer anis..hehe

CeqGu said...

K.nah,iieta : rezki yg dtg sekali sekala
Noris: ishhh biorrr ler..malu! Org lain besar2, k.anis kecik jer hihi

Ciksu: ingatkan menang hadiah utama ,alhamdulillah dpt saguhati

Intan: beg cikgu anis yg lain semua xder brand kiki

Ida: carlo rino pun mahal aper:)

Harumanvee: memang ponnn hihi

Noen: cikgu x minat gak, tp sape bagi, cikgu amik jer hahaha----× xminat sbb xdok pitis hihi

Mia Kassim said...

wahhh nak LV jugak !!!.... nak beli mahal bukan main....

hainom OKje said...

OKje pun sama ceqgu..hehe sian mak.... brand jual kat JJ je OKje taunya haha

Oklah tu buta buta brand pun dapat jugak satu... Okje ni, dah lah buta brand, dapat pun idak, apahal! haha
Tp okje jeling ceqgu sekolah anak2 bukan main lagi bergayanya...dgn bag, baju, tudung ...mmg kalah org yg keje ofis!

aTieYusof Family said...

LV?? mahal tu cikgu..hehe
klu sya mampu windows shopping je lah..hehe:)

Nora Karim said...

kita sama la cikgu... saya mmg tak reti la beg brand2 ni... tapi encik hubby rajin membeli tuk isteri dia yg tak reti berfesyen ni.. so kenal la sikit2 tu.. huhuh

IntaNBerliaN said...

best tu,... dpt gak sebijik.. hihii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...