Followers

Saturday, March 9, 2013

Kejutan Sempena Anniversary Cikgu Yang ke-5

Assalamualaikum....

 Jenuh nak kecikkan gambar ni tapi tak berubah jugak saiznya....huhuhu

Detik jam 11.43 malam, 9 Mac 2013 hati baru terasa nak buat entry anniversary yang paling tak berseri.
Cam mana nak berseri kalau putera kayangan di tempat lain, puteri kayangan pulak kat tempat lain.
Hurmmm sudahnya anniversary kali ni dua dua pakat gigit jari ajer ler hohoho....

Biasanya kalau sambut anniversary paling cikai pun kami keluar makan kat luar.
Tapi kali ni si putera kayangan panjat bukit, si puteri kayangan panjat Tesco hahaha.
Itu ler kejutan/ suprise utk anniversary cikgu kali ni hihihi.
Masa putera kayangan balik ke malaysia ari tu sempat gak la cikgu bagi hadiah.
Ala neck tie jer pun. Kira hadiah anniversary la tu ye bang hehehe...

Moga kekal hingga ke syurga.... ^_^

 
Hasil perkongsian hidup selama 5 tahun......... cikgu, putera kayangan, imam muda dan errr kucing peliharaan cikgu yang suka bergaya ngalahkan tuan kucing.....korang ada kucing macam ni? hehehhee......siap bawak pedang lagi tau
 

 


20 comments:

Aisy Nasiha said...

Selamat ulang tahun ke 5.. Semoga kekal jodoh dan pertemuan..

umi alya said...

Selamat ulang tahun ke 5 (alaaaaaa baru 1/3++ tempohnya ngan kami), moga kekal bahgia buat selamanya & di murahkan rezeki dapat bb girl tahun ni, aamiin....

Nastyna said...

SHappy Anniversary.. 5 tahun yg indah, and for more blessful years ahead.
Hensem kucing peliharaan haha.

NoEn said...

happy anniversary.. kacak la kucing peliharaan cikgu tu..hehe

ieda immi said...

semoga kekal ke anak cucu dik !
alor2 kucing lebih ober dari tuan nie ... ;)

MaMa Rey said...

ahaha besarnya kucing peliharaan tu..kalahkn tuannya hehehe..

selamat ulangtahun ya CeqGu..semoga kekal bahagia selamnya

Tuan Juhaida said...

happy wedding anniversary utk anis dan putera kayangan.!moga jodoh bpanjangan n berbahagia selalu.bila firas nak dapat adik ni?hihi

MulutPayau said...

Selamat ulang tahun perkahwinan yg ke 5....semoga kebahagiaan yg dikecapi berkekalan hendaknya...
Fuhhhhh...Besarnya kucing peliharaan tu.....

CeqGu said...

Terima kasih semua....semoga rumahtangga kwn2 pun kekal bahagia sampai ke syurga:)

Tj: pssssttt ....kena tunggu kesihatan btul2 dah ok baru plan adik utk firas hihi

KY said...

Alhamdulillah...semoga jodohnya berkekalan..aamiin

Happy Anniversary

Ummi Iman said...

Happy 5th anniversary. Semoga bahagia selamanya dan dirahmati Allah

Nora Karim said...

selamat ulangtahun ke-5... :D saya pula hari ni ulangtahun ke-7 :D

Mia Kassim said...

Selamat ulang tahun perkahwinan.....semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat....... :D

izan mama mia said...

baru 5 tahun..masih muda remaja lg lah...mg kekal sampai syurga..n bertambah cahaya mata..3/4 lagi..hiihih

Kesuma Angsana said...

selamat ulang tahun perkahwinan ye.. moga kekal bahagia selamanyer hingga ke syurga !

amirini said...

Tahniah... Semoga hubungan ini kekal abadi ke syurga...

QasehnyaRania said...

selamat ulangtahun cik manis..
semoga kalian terus bahagia.amin.


besor benor kucing tu.. takut aii tau :)

aTieYusof Family said...

Happy Anniversary Cikgu..
Moga bahagia hingga ke syurga..amin!:)

hainom OKje said...

Hepy Anniversary Ceqgu..... moga kekal hingga ke Syurga....
Alahai siannya ceqgu dapat gigit jari je hehe.. Tapikan hari tu dah gi Universal Studio..... kira oklah tu...dapat gak gigit...haha
Firas tu nampak gayanya macam seriau je tengok kucing tu ...

intanfirdaus247 said...

Selamat Ulang Tahun ANIS dan Husband! Anis..tatau naper bila baca entry anis intan mesti gelak ..pasai ayat anis kelakar..tu kucing tu anak no berapa ? akakak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...