Followers

Thursday, March 14, 2013

AIS KRIM KIWI BERSALUT COKLAT


Assalamualaikum...

Ni ada idea baru utk buat eskrim.....
Kalau nak tau sedap ke x, kena la try buat dulu hihi


16 comments:

nurbijen said...

hehehe, menarik... kat rumah ada stok kiwi, boleh cuba ni

hainom OKje said...

Lama tak nampak....dalam hati teringat jugak nak jengah ceqgu tapi tak sempat2.... muncul muncul terus mengajar buat eskrem....tak sabau nak mengajarlah tu!!!huhu

OneSimpleMother said...

aish.. macam tak kena jer rasa kiwi dengan coklat tu.. tapi kiut. hehehe..

aizu's life said...

bestnye.. nmpk sedap sangattt.. buleh try nih :)

Mia Kassim said...

Kiwi + coklat....boleh try lah ni.... :-)

umi alya said...

nak jugak..

yan's cottage said...

wow...mengamcam nampak sedap sangat.....

Fiza Rahman said...

Wah...menarik nih.

Kesuma Angsana said...

kiwi & coklat ler pulak mesti sedap cam strawbey & coklat kan hehehe

intanfirdaus247 said...

Salam Anis..anis ok ke? risau la intan pasal apa yg Anis bgtau hari tu...hope semuanya ok ya

wah sedap nampak

Tuan Juhaida said...

wow namapk sedap ni.masam-masam manis ni ..sure sedap.tq, anis coz share

nea lopah said...

kreatif nye.. tak terfikir pun. asyik2 strawberry choc jer

CeqGu said...

Nur: anis pun lum cuba lg...kalau dah try, jgn lupa tempek kat blog yer

Okje: cikgu dah start kecut perut ni huhu...nak ajar apa la nnti

Intan:wsalam...hurm anis pn xtau nk kata dah sht ke tak....tp td pi jumpaa ustaz dah...nnti anis citer kat next entry ye

izan mama mia said...

hai..aiskrem satu !!..heheh

p/s..cikgu dok mana sekarang,..rempah tu paling awal saya boleh pos hujung minggu depan...cikgu dok mana??

wan nurul hezrina abd halim said...

pergh meleleh air liuq..kalau guna apa2 buahpun ok kot..hehehe

QasehnyaRania said...

alahai menarik nya...nak try la ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...