Followers

Friday, March 15, 2013

Bestnya Huggies

Assalamualaikum....


Psstttt sejak duk baca entry kawan2 tentang Huggies Dry Pants ni kan, cikgu teringin pulak rasa nak try guna Huggies Dry Pants ni untuk Firas. Macam menarik ler pulekkk hehehe..... Harganya murah cikit dari pants yang cikgu selalu duk beli. Haihhh walau pun beza tak banyak, tapi kalau dah tekan2, picit2 kalkulator tu, rasanya lebih baik ler bertukar aje kepada yang lebih murah kikiki. Dah la murah, kualiti pun bagus, dan bukan calang2 brand......Huggies gitu. ^_^



Dulu cikgu takut gak nak beli Huggies ni. yer la barang2 yang dah lama dikenali ramai ni tentu la dalam pikiran cam mahal kan. Tapi bila tengok reganya......aihhhh tertarik menarik la hehehehe. Pastu suka tengok cara Huggies ni buat iklan KOYAK, SALIN, LEPAS.... patut tambah satu lagi....... ENJOYYY!! hehehe..... tak caya tengok gambar ni, siap tunggeng tunggeng lagi.......

happy ler tu dapat pakai Huggies hehehe.....Harus beli ni.......Jangan Firas ikut tunggeng cam ni udah ler kikikiki. Stock pampers yang lama dah nak habis ni. Nanti bleh ler Firas merasa kehebatan Huggies pulak....hehehe





13 comments:

OneSimpleMother said...

masa luqman mula2 nak tukar dr pampers biasa ke drypantz 3 brand akak try. mamy poko, huggies, drypers. luqman serasi dengan drypers jer nampaknya. huggies dgn mamy poko asyikla bocor memanjang. tensi ai.. tapi kalau yg pampers biasa tu mmg mamy poko the bestlah..

izan mama mia said...

ehe..saya dah selamat dr beli lampin pakai buang nie..

Kuazue Mohd said...

masa dedulu pun budak berdua ni pun pakai huggies juger...

QasehnyaRania said...

beli la cik manis ;)

CeqGu said...

cik mas: betul tu kak mas, mamy poko yg biasa tu sgt puas hati...cam lebih tebal dari yang pants

izan: untungnyee :)

kuazue: puas hati dak dengan huggies?:)

umi alya said...

jika dry pants akak lebih kpd drypers, nmpak kemas & cantik jer...

nurbijen said...

sejak duk bradford, mmg danish guna huggies ni tapi yg jenis biasa tu.. teringin juga nak beli pants, senang sikit nak potty train... kar sini murah tau huggies, satu kotak besar yg ada 80 pcs baru 5 pound :)

iietamalek said...

anak saya tak ok guna Huggies ni..cepat bocor la plak./..

CeqGu said...

Cikgu xleh nk komen sbb lum guna hihi

wan nurul hezrina abd halim said...

nurul anak2 guna mamy poko pants nnt blehlah cuba huggies pulak..try kan kawan2 kata bagus..

Kesuma Angsana said...

lama x membeli pampers2 ni hehehe

Nora Karim said...

anak2 dah tak pakai pampers siang... so ok la...

hainom OKje said...

masa anak2 okje guna pampers...huggies ni kra mahal jugaklah ceqgu...tapi yg mahal ni mmg baguslah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...