Followers

Wednesday, March 20, 2013

kering kontang!

Assalamualaikum...

Akhirnya harini dpt jugak cikgu mrmbebel kat sini hihi.
Tak tau la apa yg xkena dgn line intrrnet kat rumah ni, tetiba jer xdpt guna.
Berhari2 gak la duk try tp akhirnya gigit jari jer.... sedih tau!
Tapikan bila dah dpt pot pet pot pet kat sini, tetiba jer idea jd kering kontang.
Hohoho mcm maner tu?
Nampaknya harus disimbah dgn sebaldi air gamaknya nak bg tak kering huhihi.
Tapi sblum kena simbah, baik lerr cikgu pi tido.....hohoho.
Selamat melenakan diri.....byeeee.  zzzzZZZZZzzzzzzz


18 comments:

umi alya said...

patut le lama tak baca bebelan cikgu anis

yan's cottage said...

salam cikgu....

ingatkan yan je..ada masaallah internet nie...rupanya sama kita ye...tapi alhamdulillah hari nie..baru dapat buat n3 baru dan ziarah kawan2 he heee....

hainom OKje said...

Patut pun senyap je... tunggu... punya tunggu, ceqgu tak dtg2 pulak...hehe rupanya tenet problem... kat kg mmg cam tu lagi2 pakai prepaid tenet mcm okje masa balik kg dulu!

KY said...

semua masalah internet ni..teruk petullah servisenya heeee

azeanty anuar said...

cikgu... email me at azeantyanuar@gmail.com... nanti kita share cerita ok...;)

aTieYusof Family said...

Patut blog sunyi.. rupa nya line tenet tak OK.. biasa lah tu kekadang line buat hal..hehe;)

Kesuma Angsana said...

hehehe, tq juga sudi jgk2 blog KA yer

NoEn said...

xpe nnti line dh ok sambung bebel kat sini lg ye

Tuan Juhaida said...

oo patutla senyap je hehe

Ummi Iman said...

Kalau line masalah.. Mmg senyap je lah..

LYAfrina said...

huhu..itulah..time mood & idea membara, problem line lak.. bila line ok..mood & ideal lak kering kan

Mia Kassim said...

Saya pun tensen bila tenet tak ok......baik tidur...hehe

Nora Karim said...

Mmg kita yg pening bila tenet xde.. haih.. tapi bila laju... sure xtau mana nak buat dulu...

MulutPayau said...

Samalah ngan akak...line selalu buat hal....

intanfirdaus247 said...

selamat pagi Anis...hehe..line tenet problem ya...intan rasa nanti x nak amek lagi kot injection ka apa ubat apa dia nak bg nanti...intan nak try maharani pil dulu...kawan intan , kazen dia doctor juga, dia suggest suh makan pil maharani untuk regulate kan period dan juga untuk perihal perempuan yg lain..dulu zaman muda pernah makan sekotak, memang sedap rasa badan...ni nak try alek..intan beli direct dr doc tu...dia kata kawan dia 3 org makan dalam 3 bulan Alhamdulillah pregnant...nak p suntik tu duit lagi...maklumlah macam air ja duit ...nak kena guna kaedah lain la dulu...huhu

Oyis said...

bushhhh *simbah air sebaldi ke kak anis hehe*

Aisy Nasiha said...

Idea kering tak pe, sekali sekala.. Saya aritu dah taknak tulis dah..rasa tak ada minat langsun nk buka baca n tulis.. Mujur kejab je mcm tu...

QasehnyaRania said...

sungguh manis buah mempelam.
ciksu ucap selamat malam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...