Followers

Friday, April 17, 2009

Ditiup Semangat

Hehehe...semangat apa tu? ekceli aku ni baru terkena tiupan semangat menulis blog yg pernah terkubur beberapa menjak...seronok plak tengok blog cik mas (jiran depan umah;)) .dah banyak kali cik mas dok pujuk jiran dia ni (aku la tu) sambung tulis blog,tapi entah la semangat yg dulunya membara tu tiba-tiba je padam...mungkin jugak sebab sibuk dgn keje. maklum le sejak berani bawak kete ni,asyik lambat je balik ke rumah. mengalahkan orang keje kat ofis..ape pun terima kasih pada cik mas atas dorongan yg diberikan...cumanya tak tau la semangat ni bertahan selama mana ;)

1 comment:

cik mas said...

waaa.. da ada blog baru dia. tahniah.. tahniah.. hehehe. sebnrnya akak pun tataula betahan lama mana tu.plan nk citer psl baby tapi lum ada baby lg kan. citer psl bby besar dulu la..kehkehkeh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...