Followers

Tuesday, April 21, 2009

Cik Mas tag CikGu Anis

Ekceli dah lama cik mas tag CikGu Anis,tapi lum sempat nak menjawabnye...rasanya ari ni nak try la jawab. so kita tengok apa hasilnye...harap-harap bukan gambar orang utan dah le...

1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.

Jeng..jeng..jenggggg...Hasilnya ialah :

+

+

+

+

+

+


Oppsss....tandas la plakkkk....ni kiranya jujur tau..tak ngelat...gambar tandas pun tandas la..tapi sib baik tandas ni bersih dan kemas.ekceli tandas ni tandas kat Awana Resort...masa tu pi teman husband meeting kat T'ganu.sib baik la time tu cuti sekolah,boleh le ngikut sekali...best tau hotel ni,lain daripada yg lain...first time le pi hotel yg dalam biliknya ada bath tab..selalunya bath tab kat tempat mandi...ini dalam bilik plak..sib baik lum ada anak,kalau tak gerenti mak berebut dengan anak nak berendam dalam bath tab sambil tengok tv..hehe


Err...soklan no 5 tu cam tak dapat nak buat je...kita ni baru kenal 2 org kawan kat sini. nak tag ila pun rasanya mesti dah pernah buat ni...so len kali je la ye hehehe

1 comment:

wanita besi said...

hehehe...lucu laa akak cikgu ni... senyum je kita baca. Best betul laa gang denai alam sini mmg kepala lebih kurang je.. gila2. agaknya kalau jumpa live mesti payah nak balik...macam2 nk story...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...