Followers

Wednesday, April 29, 2009

Contoh Homework Buat Murid-murid Kesayangan

Memandangkan cik hubby kita dah terlelap di atas kusi peberetnye..kita pun mengambil kesempatan ini untuk menyediakan contoh homework buat anak murid kita yg dua orang ni ---->cik mas dan cik ila...(hehehe mmg dua org ni je pengunjung blog cikgu)

1. Letakkan gambar pasangan anda yang paling macho/mengancam.

Tu diaaaa si macho i....
*

*

*

*

*

*


Ni ler gambo cik hubby kita yg paling macho n mengancam...kita pilih gambo ni sebab kita sangat sangat menyukai dan jatuh chenta dengan senyuman manisnyeeee...mengancam bebenor senyuman cik hubby kita time tu...agaknya senyuman cik hubby kita sangat mengancam time ni sebab dapat kawin dengan cikgu Anis yang sememangnya mAnis kah kah kah (sekali sekala rasa nak perasan...i'm sorryyyy)


2. Letakkan gambar anda bersama keluarga/pasangan anda yang paling anda suka tengok.
Ni plak gambar bersama pasangan yg paling kita suka tengok...cam pasangan ideal jek ibarat merpati dua sejoli bertenggek di dalam gua gitu...hehehe...romantik je time ni sebab pusing-pusing pulau langkawi dengan motor boat..kena plak time tu kami berdua je...so bleh la nak posing lebih-lebih skit kat dalam motor boat ni...kalau ada pelancong lain,mesti leceh skit nak bergambo
Yang ni plak mungkin in future punya photo...gambar bersama keluarga yang paling suka tengok..hehe..ada gaya jadi ma n pa tak? (ni kita saje taruk,just nak imagine bergambar dengan suami dan anak-anak huhuhu..)

3. Letakkan apa-apa gambar yg mencuit hati dan tulang rusuk anda. (apa-apa gambar pun tak pe cth cam cik mas dipeluk org utan ke wakakaka)

Ewahhh mengalahkan Badang tu....Badang kalau nak angkat benda berat pun muka mesti berkeriut keriut, cik hubby i,pikul batang pokok besau pun bleh tersengih lagi ...ekceli gambar ni kita dah penah letak dalam blog yg sebelum ni...kita memang geli ati tengok gambar jejaka perasan kuat ni.

so harapnya murid-murid paham ye dengan homework ni...senang je kan...kalau tak paham lagi sila rujuk majalah Laman Seri ye..keskeskes..apa kaitan daaaa

4 comments:

wanita besi said...

nis... muka korang sama kan? best tgk ...

hehehe anak murid dah wat dah kerja sekolah tu ..

cik mas said...

a'ah.. manis jer dua2 pun kan..

Areniece said...

ye ke sama..:)ramai jugak yg cakap cam tu..moga2 pjg la jodoh kami aminnn..

Areniece said...

hehe mesti la nampak manis je sebab tu baru kawin...sekarang manis tu kena kontrol skit sbb takut terkena kencing manis kekekke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...