Followers

Wednesday, July 27, 2011

Alahai Malasnyee..

Dah lama rasanya tak menempek sebarang cerita kat blog ni...
ikutkan hati macam2 nak cerita ,cerita pasal membeli dan membelah kat pasaraya Brunei,cerita tentang memijak kaki ke Sabah, cerita kera...tapi malangnya mood nak bercerita tu tak datang2 jugak...

malam ni pun kiranya sekadar nak sapu sapu sawang yang dah melekat kat blog ni...
fuhh fuhhh fuhhhh...haaa dah bersih pun cikit hehe...
apa pun hati ni tak sabar menghitung hari nak balik malaysia....yes yes yesssss...
kalau tak de aral melintang...2 ogos ni cikgu balik ke shah alam...
apa lagi kalau tak mengikut en asben balik meeting....
kalau ler dapat balik kelantan sekalikan bagussss kui kui kui
rindu kat family...
apa daaaa...baru je duk brunei hati dah tak keruan...
camno la kalau duk di afrika ke..amerika ke huhuhu...

3 comments:

Oyis said...

rindu tu biasa lah kak anis. tempat org x sama ngan tempat kita. nak2 dkt nak masuk ramadhan ni kan. ramadhan mubarak buat k anis sekeluarga. kami thn ni kali ke-3 berposa dan beraya di perantauan sob sob. tp mungkin last dah jg, sbb next yr nak balik msia, so sabar aje lah. lps ni rindu2 plak nak raya di UK x leh doh la kan? kan? so to you too, cherish the moment :)

Anis Rosli said...

betul bettul betul..walau pun tak jauh pun dari malaysia tetap rasa tak sama...apa pun selamat berpuasa dan berhari raya utk noris sekeluarga di plymouth

Anis Rosli said...

betul bettul betul..walau pun tak jauh pun dari malaysia tetap rasa tak sama...apa pun selamat berpuasa dan berhari raya utk noris sekeluarga di plymouth

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...