Followers

Friday, July 23, 2010

Cikgu Anis Bakal Di Operate Lagi...:(

Berkali-kali mata cikgu anis memandang perut yang langsung tak seksi ni...dan setiap kali itu juga, hati cikgu anis rasa kecut....puas ditenung..diusap2..puas diusap2..ditekan-tekan....uishh banyak betul lemak menempel...hmmm...

semalam selepas balik berdating dengan encik doktor yg jauh nun di Klang...rasa gundah gulana,sedih hiba datang silih berganti....terus hilang rasa lapar...dan terus tak jadi nak memulakan kembara mengisi perut di Restoran Muara yg sedia famous tu....hati tersangatlah gelisah....

mujur ada en. suami di sebelah tak puas2 memujuk dan menenangkan pn.isteri yg memang penakut pait....lemah rasa segala sendi lutut dan sendi siku, tidak termasuk sendi pintu mendengar jawapan en.doktor...kata en. doktor, kalau cikgu anis mahukan zuriat cepat...makanya pembedahan perlu dilakukan segera....orang lain perutnya seksi kerana ada baby...cikgu anis perutnya seksi kerana ada cyst....hmmm...dengar aje perkataan bedah....fikiran cikgu anis terus melayang-layang entah ke mana-mana...apa yg doktor cakap pun masuk telinga kanan keluar telinga kiri...huhuhu perlukan aku dibedah lagi...?????

kepada sesiapa yg baca entry ni...doakan segalanya selamat ye...

5 comments:

kak mas said...

anis da mulakan treatment ye.. bagusla camtu. lg awal lg bagus sbnrnya. at least kita tau apa mslh kita. cyst ni dah jadi mcm satu benda yg common kat kita org pompuan ni. 2,3 org kwn akak kena operate sbb cyst. kakak akak pun kena gak. takpela anis.. jgn takut2 sgt. inysAllah takde pape. igt baby.. hilanglah sumer takut dan risau tu.. cepat2 bg geng bas skolah kat luqman ni.. :D

Mummy Aleesya said...

anis..aku doakan mu semoga selamat dan cepat dapat anak..memang dah kalo bab2 operate ni mmg takut..tp demi kesihatan...

Cikgu said...

kak mas: jumaat malam aritu pi check kat klang..hospital bersalin dr. razif...ramai kawan anis suggest ke situ...ada yg berjaya...ada yg tak...hospital kecik je...kos operation pun lebih kurang rm4k katanya...kak mas doakan la cikgu anis ni kuat semangat n selamat segala mak nenek ye,pastu bleh le kita tubuhkan geng bas sekolah kui kui kui

Cikgu said...

dah: mu rupenye mummy aleesya,ingatkan sapo la hok putih gebu ni hehehe...doakan segalanya selamat deh....tak dok lagi dih org mati sebab operate buang cyst ni dih hehehe...amalan tak cukup lagi ni...huhu

Insan Kerdil said...

..berusaha la sekadar yang termampu..bila tiba masa ketika jangan memaksa dan jangan dipaksa..pilih lah untuk redha kerana mungkin belum masanya..belum lagi izinNya..ada yang memandang cahaya itu bahagia ada juga memandang gelap tu penawar...walau apapun semoga sentiasa istiqamah dalam keimanan...Wallahu'alam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...