Followers

Wednesday, April 11, 2012

Firas Jumpa Kawan Baru..:)

Assalamualaikum...

penat sungguh melarang firas main2 dalam laci...diulang...main2 DALAM LACI!...suka betul si kecik tu menenggek dalam laci...habis la jahannam perabot tuan rumah ni....dah la laci jenis yang tak bleh kunci...huhuhu...cer tengok gambar ni..

dengan bangganya firas tersengeh dlm laci


siap melentok sakan...

udah udah ler nak oiii....jenuh mama n ayah kena cari perabot baru nanti...huhuhu....cenggini la bila hero cikgu dah bosan...mama plak tak larat nak main2 24 jam...menan yang sekotak tak nak main plak...haiishhh macam2...hehe...

lepas main dalam laci........firas ajak main....

 
 CIKUUUUUUUU....

CAKKKKKKK!!!

hahaha..tu diaaaa..panjangnya pendahuluan karangan...hehe...layan saja la noooo...ni baru nak masuk isi utama hihihi...i'm sorryyyyyyyyyyyyy

isnin lepas, ayah firas bawak kami pi Miri....kami stay kat Marriot...

 
Y.B kecik tengah buat lawatan...kih kih kih

 alhamdulillah..atas kesilapan teknikal, kami dapat bilik suite...kalau tak, duk bilik biasa jer...tu ler sape suh diaorg buat silap...dah la penat2....sekali kitaorg tak der bilik....hangin satu badan...apa pun terima kasih bg bilik yg lebih mantop pd kadar rega bilik biasa...

ruang tamu bilik kami...

macam biasala...si ayahnye meeting...si anak n si omak berehat2, berguling2 dalam bilik ler...

 
errkk firas berlakon teater penyu tersengih ke ni? 


kali ni ramai geng2 ayah firas yang join meeting ni...so sempatla firas berkenalan dengan kawan baru....

hi firas...i'm niyazkhan...(hohoho...ayahnya kacukan pakistan...anak sedara ariesha khanna la ni)


fuyyoo glamer la kita kan niyaz..mama kita mesti nak tempek gambar ni dalam blog..kikiki


 
errr...bz betul mama awak kan firas...skit2 amik gambar kita kan..mentang2 la kita ni hensem...



 buat dunno je niyaz...errr awak bleh pegang tak benda ni...kalau boleh pegang maknanya kita dah besyar la ...hik hik hik

niyaz ..jom kita main benda ni..


kusyuk main...tak layan dah mama n mommy depa nooo...


 oooo...benda ni main macam tu ke niyaz...baru ai tahu...mama ai tak ajar main benda ni...mama ajar ai masuk dalam laci jer..uhukkkk


 errr posing jap...


apa pun seronok sangat tengok perkembangan social skill firas...memang pantang jumpa budak2..firas mesti teruja nak ajak berkawan...ada sekali tu firas n niyaz duk sembang2 loghat alien kat belakang sofa dalam bilik hotel...yg tak tahannya depa siap gelak2...ntah apa la yg depa duk ngumpat gamaknya...huhhu

4 comments:

syafisyifa' said...

Haha lawak ayat...syoknya dpt p hotel...tinginnya...hehe

CeqGu said...

biasa2 jer pejah....mengharapkan kompeni bayarkan jer hehehe...apa lagi ajak en syarif tu

zailamohamad said...

dah boeh jalan pon Firas ya..Ashraf tak boleh lagi..hehehe

CeqGu said...

alhamdulillah dah boleh jalan terkedek2 hehe..agaknya Ashraf belajar cakap dulu kot...firas ni jenis badan ringan...itu gamaknya cepat jalan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...