Followers

Tuesday, September 27, 2011

Diganggu Gangguan !


sekadar hiasan semata...

Arghhhhh !!!


Banyak betul gangguan yg datang...
pagi..petang..
siang..malam...
mesti datang ajer gangguan gangguan itu
huhuhu

erkkkk jgn salah faham ye..
bukan gangguan yg ngeri2 tu...
hihihi

dah berminggu2 nak tempek cerita
yang mcm2...tapi asyik tak berkesempatan je
nak mengarang mesti ler kena ada mood..kan kan kannn
bila cik mood dah mai...
hero kecik pun dah lena..
gedegung gedegeng bukak blog
kengkonon nak story mori tentang singapore la
raya la,open house la, kenduri kawen kat brunei la..
bla bla bla ...
akhirnya blahhhh la wehhh...

nak tau pasai apa????
baru jer niat nak bercerita..
ehhh terguna plak khidmat en google..
google apa???
resepi lerrrr...
coppppp jgn puji dulu..
ai tak masak n try pun resepi2 tu...huhuhu

dah selesai layan resepi...
maka klik ler kat blog sendiri..
al konon nak mula menaip ni...
arghhhhh firas pulak celik mata..
bujang teruna ni kalau dah celik...mulut pun start bunyi
sah sah la memang tak leh update blog
mcm tau2 je mama dia nak layan blog...huwaaaa
dengki tau...saje nak suh mama layan dia

bila dah tido balik
erkkkk...teringat plak dah cerita korea yg tgh syiok dilayan
errr tangguh dulu la update blog...kikiki
nak tengok satu episod jer..
pastu nak sambung update blog semula

huhhhh!!!
bukan 1 episod aku layan..
sudahnya berepisod2 aku tengok..
huk aloh la..

dan.....
bila firas dah tido..
hati tak teringin nak cari resepi..
jiwa malas nak layan cite korea..
maka hati berbunga2 nak update blog...
MALANGNYA....
saat itu ler juga...
line internet tetiba slow..huwaaaa
takper...aku tunggu dgn penuh KESABARAN...
bila line dah ok..
jeng..jeng..jengggggg
laptop pulak buat hal....

BENGKEKKKK betul la..nyampah aiii...huhuhu

sekian, terima kasih

p/s: menaip sebelah tgn sambil diperhati si bujang teruna yg kejap2 tarik laptop sebab nak berblog jugak gayanya huhu

2 comments:

syafisyifa' said...

hihihi...firas pon nak join blogging gak tu....ingatkan td nak cita pasal antu..hikhik

Anis Rosli said...

hehehe..gimiksss je tu...firas sekarang memang tak leh tengok laptop...dia pun nak menekan sama..tak bagi karang nanges..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...