Followers

Sunday, October 25, 2009

Gelang Ciptaan Anak-Anakku

Sebenarnya dah lama ajar anak-anak istimewa saya ni buat gelang kristal...bukan main seronok lagi diaorg dapat buat gelang kristal ni. saya memang bagi kebebasan kat diaorg nak buat macam mana designnye....saje nak bagi diaorg kreatif skit...tak nak kongkong idea diaorg...so inilah hasilnya...

macam-macam design yg diaorg hasilkan ikut kreativiti masing-masing.


Tekun dan saling membantu untuk menyiapkan gelang kristal.



Ni plak gambar yg sempat diambil masa tengah kusyuk wal masyuk mencucuk manik2 mutiara ...tengok la sampai senget2 kepala...tapi semangat punya pasal sanggup jugak nak buat...lepas ni baru nak ajar diaorg buat gelang kristal yg betul-betul cantik untuk dijual kat cikgu2 sekolah hehehe....org kata 3 in 1...belajar buat gelang,pastu boleh belajar berniaga n last sekali menambahkan duit tabung program pendidikan khas ...harap harap ada la sudi nak beli...bukan sebarang kristal ni....siap pi beli kat sabah nun...

4 comments:

Anakkhas said...

assalammualaikom...

Cantik-cantik gelagtu. Aktiviti yang baik melatih penggunaan motor halus murid. Anis pos la sebagai hadiah untuk anakkhas...he.he.he

kak ina kl said...

salam anis...memang cantiklah gelang tu..caiyoklah kamu ni..sabar mengajar kanak-kanak istimewa..kalau akak tak tahulah..

Anis said...

anakkhas: nak pos tu boleh jer...tapi sediakanlah duit wang pos dan duit gelangnya sekali keh keh keh

Anis said...

kak ina kl: akak seorang ibu mesti lagi sabar dari anis ni...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...