Followers

Saturday, May 16, 2009

Cik Mas yg Rajin

Alhamdulillah hari ni rasanya dah makin sihat walau pun still kok keh kok keh (bunyi batuk la tu). Batuk belum lega sepenuhnya lagi...kekadang sampai sakit dalam badan...cam batuk kering gitu...pagi tadi sepatutnya ada program kat sekolah tapi terpaksa ponteng memandangkan kesihatan masih kurang mengizinkan. tadi try tak nak telan panadol...aiseyyy...tak makan maknanya badan pun panas balik...nak tak nak terpaksa la makan jugak.lepas tu badan pun mula berpeluh...sihat la kejap. tiba tiba hp kita berbunyi menandakan ada message...oo cik mas rupanye...ye ye ye ye...kita nak dapat kuih tart yg comel dari cik mas...

ish rajin dan prihatin sungguh jiran kita yg sorang ni...aritu buatkan bubur nasi...pastu arini dapat kuih plak...sedap plak tu...ni dia rupe kuih yg sedap dan membuka selera org demam yg tak der selera nak makan :

opsss sori cik mas kita amik gambar dari blog cik mas tanpa izin...kira halal la ye...tadi teruja sangat tengok tart tu..dah makan baru teringat nak amik gambo...so cara lain amik je gambar dari blog cik mas. jgn marah aaaaa hehehe....

ila...cepat pindah ke sini...nanti bila cik mas masak apa2 lagi..bleh la ila rasa....tengok time kita demam pun cik mas tolong masakkan bubur nasi..cik hubby kita pun suka tau bubur nasi cik mas...sedapppp..nyum nyum nyummmm

moral: meh la pakat pakat berjiran dengan cik mas. untung wooo...pasni kalau cik mas plak yg tak sihat...cikgu anis nak masakkan apa la plak ye...risau nih...sebab tak pandai masak huhuhu...semoga cik mas cepat cepat dapat cahaya mata...aminn

2 comments:

cik mas said...

memang betullah anis ni memang macam-macam anis la.. :) siap ada special entry tuuuu.. tak payahlah nak berbalas2 bagai tu. sebab tu akak bagi dalam bekas plastik murah tu jer. tak yah ngada2 nak balas2 ye.. :)

Areniece said...

hehehe....bila owang pesan tak yah ngada2 nak balas tu, empunya diri kena paham...memang kena ngada2 balas hehehe...lambat skit la kak ye..tapi insyaallah tahun ni jugak akan ku balas buat jiran terchenta ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...