Followers

Friday, March 9, 2012

Anniversary Yang Berseri-seri

Assalamualaikum dan selamat pagi....

wahh ari ni pepagi lagi cikgu mengadap cik laptop...
alhamdulillah...semalam adalah tarikh istimewa buat cikgu n en suami...
syukur dah 4 thn kami menganyam mahligai chenta...ecehhhhhh...hihi
doakan jodoh kami berpanjangan dan memiliki keluarga yg saa'dah...
sentiasa bersama di dunia dan di akhirat...amin

so semalam dengan rezeki daripada Allah, en suami belanja makan kat restoran Tarbush..
math a'm tharbush...

pestaim merasa makan kat restoran Arab ni.,..bleh tahan gak sodap..
cikgu order nasi Makluba dan en suami nasi beriyani kambing...
nasi makluba ayam


 cream caramel utk firas




bergaya sebelum makanan sampai...ayah firas jadi tukang amik gambo jer ler hihi

selepas tu en suami bawak kami bermalam kat sini...

Traders Hotel Kuala Lumpur..tenkiu en suami utk hadiah anniversary yang sgt berharga ni..:)..pasni kita pi shopping kat klcc jap naaa hihihi


13 comments:

FabricDecors said...

cute je tajuk dia n memang berseri-seri. nanti nak mintak hubby anniversary berseri-seri jugakla :)

syafisyifa' said...

selamat ulangtahun perkahwinan kaklong dan abg long.semoga bahagia hingga ke syurga

OneSimpleMother said...

happy 4th annyversary anis n pak syed. semoga rumahtangga kalian semakin berseri2.. :)

zailamohamad said...

kami pon suka makan kat Tarbush..nasi dia banyak kan??

dah ada kat Malaysia ke?? ke saja bercuti?

CeqGu said...

FD : hehehe mintak..jangan tak mintak!

pejah: amin..thanks darling

k.mas: amin n toceyy.. toceyy

CeqGu said...
This comment has been removed by the author.
CeqGu said...

zaila :haah..bleh tahan banyak..sesuai ler dengan reganya hehe...ni balik sebab en suami meeting...Setiausaha kena wajib ikut la hehehe

CeqGu said...

zaila :haah..bleh tahan banyak..sesuai ler dengan reganya hehe...ni balik sebab en suami meeting...Setiausaha kena wajib ikut la hehehe

CeqGu said...

zaila :haah..bleh tahan banyak..sesuai ler dengan reganya hehe...ni balik sebab en suami meeting...Setiausaha kena wajib ikut la hehehe

CeqGu said...
This comment has been removed by the author.
CeqGu said...

zaila :haah..bleh tahan banyak..sesuai ler dengan reganya hehe...ni balik sebab en suami meeting...Setiausaha kena wajib ikut la hehehe

Oyis said...

happy 4th anniversary kak anis dan abg syed (dan firas). cpt jgk masa berlalu. ingat lg gi ngatar kak anis, masa tu tgh sarat ngandung kan aisyah. ada di msia ke ni? nak tepon

CeqGu said...

tenkiuuuu noris..kat anis ada kat kelate ni...25hb ni balik shah alam...27hb balik brunei...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...