Followers

Tuesday, January 3, 2012

Pahit Manis 2011

Assalamualaikum..

berlalu sudah 2011...
muncul pulak 2012..
umur pun bertambah la lagi...
makanya perlu difikir bab nak tambah anak hihihi..
tapi bila tengok firas yang makin melasak...
terasa macammmm...errr nanti nanti ler dulu ..ngeee

saja nak imbau benda2 best dan tak best sepanjang 2011...

1. dapat berita ada cyst...huhu susah nak pregnant kata doktor...kena cepat2 operate..
tapi tangguh hingga lepas raya.

2. tup tup tup...ramadhan cikgu disahkan mengandung...alhamdulillah

3. kandungan 4 bulan, cikgu masuk ward...bahagian kanan perut tersangat sakit..tak bleh nak gerak, doktor pun tak tau apa punca..seminggu gak la kat dalam ward...

4. en.suami naik pangkat ,alhamdulillah.....tapi kena transfer ke brunei...isteri solehah kena sentiasa di samping suami...ececececehhh.......kena la ai cuti (dalam hati : yahuuuuuuuuuuu)

5. 5 April selamat bersalinkan Syed Rayyan Firas di Hospital Pakar Perdana, Kota Bharu jam 4:05 pagi...alhamdulillah...cikgu cuti bersalin 3 bulan (yabeda beduuuu)

6. Habis cuti bersalin, terus sambung cuti tanpa gaji selama 1 tahun 11 bulan...(errr macam nak sambung lagi jek hihihi)

7. Pindah ke Brunei bulan Julai kalau tak silap...ditemani dua orang adik (Nasuha dan akmal)....sorang tukang masak..sorang bodyguard hehe

8. Jalan-jalan sedut angin ke sabah, sarawak dengan kereta dan Singapore-USS

9. Meraikan rombongan cik kiah ke Brunei :)

10. Susu bercampur darah..erkkkkkk mencikkk...alhamdulillah disahkan sihat

11. Cincin Kawin kena kebas bersama barang kemas yang lain (kurang hasam betul pencuri ni)

12. kena bayar balik gaji yg still masuk padahal dah cuti ...rm18,797.88...dah bleh beli emas berketul2 ni

13. Akhir sekali...Sangat bahagia disamping suami tercinta,anak tersayang dan keluarga yang sentiasa menyokong ...alhamdulillah

SELAMAT TAHUN BARU!! (kalau ikut kalendar islam...dah lama pun sambut tahun baru...huhuhu)










0

4 comments:

OneSimpleMother said...

anis, gaji yg salah masuk tu dah boleh dapat set kitchen kabinet yg cun melecun tu.. hehehe..

zailamohamad said...

selamat tahun baru ceqgu..moga semua impian jd kenyataan & dipermudahkan dari Yang Maha Esa

syafisyifa' said...

sapa yang curi tu........

CeqGu said...

k.mas : tu ler pasal...huhuhu...nak buat camno, depa bagi tak ikhlas huwaaaaaa

zaila : terima kasih...

pejah : sapa hak curi masih dalam tanda tanya...tunggu bila dah dapat tangkap pencuri tu, ai buat entry khas hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...